Bimber 5 Napisano 10 Styczeń 2017 Witam mam pytanie odnośnie naprawy pada do ps4 coś się z nim stało bo jak podłączam pod ładowarkę to się strasznie grzeje ze nie można go utrzymać w rękach ipo odłączeniu pokazuje ze jest rozładowany wie ktos moze co się skopało lub zna kogoś kto mógłby to naprawić z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Styczeń 2017 Witam mam pytanie odnośnie naprawy pada do ps4 coś się z nim stało bo jak podłączam pod ładowarkę to się strasznie grzeje ze nie można go utrzymać w rękach ipo odłączeniu pokazuje ze jest rozładowany wie ktos moze co się skopało lub zna kogoś kto mógłby to naprawić z góry dziękuje Bateria... Możesz to zrobić samemu, kupujesz na alle baterie i zmieniasz... W ogóle trzeba być uposledzonym żeby nie podołać w rozegraniu pada... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Styczeń 2017 Witam mam pytanie odnośnie naprawy pada do ps4 coś się z nim stało bo jak podłączam pod ładowarkę to się strasznie grzeje ze nie można go utrzymać w rękach ipo odłączeniu pokazuje ze jest rozładowany wie ktos moze co się skopało lub zna kogoś kto mógłby to naprawić z góry dziękuje Mnie się też grzeje na ładowaniu, ale mnie się nie stopił w rękach Wymiana baterii to szybki numerek. Na YT wstukać i masz wszystko od 0. Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pillsxp 0 Napisano 11 Styczeń 2017 I po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 11 Styczeń 2017 Witam mam podobny problem Podłączyłem pada do ładowania ale nie chciał się ładować więc grałem dalej i w pewnym momencie się rozładował/ przestał działać . Żadne restarty pada nie pomogły pad padł Czy jest to wina baterii? Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka To najprawdopodobniej kosmici nadają sygnały przez pada do Ciebie... Uważaj bo przez sen mogą zgwalcic analnie.... No bez jaj co my wróżki? A serio jak myślisz co to (bo to już bezczelnego objawy jak by bateria padla), czy naprawdę aż tak dobitnie musicie mieć potwierdzenie z internetow? Trudno samemu pomyśleć... BTW : co wy te pady na ryneczku czy w spozywczaku kupujecie że tak padają Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pillsxp 0 Napisano 11 Styczeń 2017 Dzięki za podpowiedź na to czekałem Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimber 5 Napisano 29 Styczeń 2017 Poszedłem za radą i wymieniłem baterie ale niestety problem występuje dalej na nowej baterii czego można się jeszcze czepić przy takiej dolegliwości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 29 Styczeń 2017 taśma z touchpada, w sensie spróbuj na nowo ją włożyć bo za pierwszym razem też mi tak cudował jak nie do końca włożyłem tą taśmę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ckast 83 Napisano 29 Styczeń 2017 Jak można popsuć/ ewentualnie jak sam może się popsuć wgl Pad ? Grałem od 2008 do dzisiaj na padach począwszy od x360 do xone i nigdy mi sie nie popsuły, teraz mam prosiaka i uważam że Pad to istny kosmos i jest konkretnie solidny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serwis Konsol 318 Napisano 30 Styczeń 2017 Uwierz mi że można popsuć pada przez rozebranie - średnio co drugi pad po takich domowych naprawach, jaki do nas trafia, ma pogubione części , pozałamywane taśmy i kupę innych ciekawostek (kończąc na chińskich, niedziałających częściach zamiennych). Wracając do problemu kolegi - całkiem prawdopodobna jest usterka układu ładowania na płycie głównej - baterię możesz mieć sprawną (niepotrzebnie ją kupiłeś). Usterka znana i częsta - tym,którym udało się naprawić pada poprzez wymianę samej baterii po prostu mieli szczęście bo usterka samej baterii jest jak 1:10 w porównaniu do usterek układów ładowania. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimber 5 Napisano 30 Styczeń 2017 Uwierz mi że można popsuć pada przez rozebranie - średnio co drugi pad po takich domowych naprawach, jaki do nas trafia, ma pogubione części , pozałamywane taśmy i kupę innych ciekawostek (kończąc na chińskich, niedziałających częściach zamiennych). Wracając do problemu kolegi - całkiem prawdopodobna jest usterka układu ładowania na płycie głównej - baterię możesz mieć sprawną (niepotrzebnie ją kupiłeś). Usterka znana i częsta - tym,którym udało się naprawić pada poprzez wymianę samej baterii po prostu mieli szczęście bo usterka samej baterii jest jak 1:10 w porównaniu do usterek układów ładowania. Witam jaka ewentualnie będzie cena naprawy pada i czy wy byście migli mi to zrobić ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serwis Konsol 318 Napisano 30 Styczeń 2017 Tak, można zrobić - kontakt przez PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach