seba87 55 Napisano 15 Styczeń 2017 (edytowane) Zapraszam do zapisu na kolejny wyścig Długo Dystansowy. Tym razem pojedziemy P20 LMP 2 Wyścig odbędzie się 17.02.2017 o godzinie 21:15 czasu PL Runda będzie się składać z 30 minut Qwalifikacji i wyścigu Głównego który trwać będzie2H. Zainteresowane osoby proszę o wpisanie swojego nicku psn w komentarzach   zawody odbędą się na torze Nurburgring GP Ustawienia Serwera Start godzina 16:00 Data wyścigu 21. Września 2017 Progresja Czasu 10x Ustawienia pogody 4 sloty Bezchmurnie Losowo, Duże zachmurzenie, Losowo Progresja Pogody 2x Zużycie opon 2x Zużycie paliwa realistyczne Wspomagacze: rzeczywiste Samochód P20 LMP 2 Lista 1 sebaws 2 tomaszan 3 sieniu 4 Marta 5 Marcin 2013 6 sylwester 7 Popiolek 8 kupczyk 9 error 90% 10 catani 11 danek 12 Gustaw 13 ralfinio 92 14 killroy Edytowane 14 Luty 2017 przez seba87 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 15 Styczeń 2017 Zainteresowanych startem proszę o wpisanie swojego nicku psn w odpowiedzi. Dziękuję bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Styczeń 2017 (edytowane) Psn: errorpl. via Xiaomi Mi5 ver Karramba malowanie... Misio #78!! Edytowane 16 Styczeń 2017 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KILLROY 151 Napisano 15 Styczeń 2017 psn.killroy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 15 Styczeń 2017 PSN : WRL_CATANI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 15 Styczeń 2017 Gustaw1982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 15 Styczeń 2017 psn:sieniu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 15 Styczeń 2017 Kupczyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 15 Styczeń 2017 Pełny skład koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Styczeń 2017 Rob rezerwe na w razie W. via Xiaomi Mi5 ver Karramba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 16 Styczeń 2017 Chyba będzie trzeba rezerwuy robić albo w pokój bo już mam 4 chętnych. Jak ktos jest jeszcze zainteresowany zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 16 Styczeń 2017 Tylko Seba zapowiedz, że wyjście z wyścigu bez podania ważnej przyczyny = nie zaprosimy następnym razem. Siku, kupka i ziewanie to nie są ważne przyczyny :] 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maverick944 0 Napisano 16 Styczeń 2017 Maverick944 #76 Patriot Motorsports Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 16 Styczeń 2017 (edytowane) Lista osób które się zgłosiły do GP Catalunia 1 sebaws Edytowane 7 Luty 2017 przez seba87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marta__PL 15 Napisano 16 Styczeń 2017 Poproszę Robbie Racing #88 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KILLROY 151 Napisano 17 Styczeń 2017 ERAD#86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 19 Styczeń 2017 Witam, u mnie dupa blada duże zlecenie w pracy dostałem pilne szybciej jak 20.00 nie wyjdę z pracy. Odpadam dziś. miłej zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 19 Styczeń 2017 Ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KILLROY 151 Napisano 19 Styczeń 2017 tak ogólnie to zajefajne sciganie caly czas cos sie dzialo jak nie moj blad to czyjs i tak na okraglo czołówka jak dla mnie nie do dogonienia mega szybcy tam na przodzie niestety wyscig dla mnie sie skonczyl 30min przed koncem niestety mój kręgosłup tego nie wytrzymał dlatego zjechalem juz na stale niestety siły wyższe gratki dla wszystkich za udzial bo jest co jechać 2h wiec jak dla mnie bylo super pozdrawiam i dzieki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 20 Styczeń 2017 Super sciganie Panie i Panowie. Z 10 pola w Q na 3 na koniec wyścigu . Wiedziałem że kluczem będzie popełnić jak najmniej błędów i jechać w miarę równym tempem. Gratulacje dla Tomka i Error. jak dla mnie z innej planety Dziś byli Wyniki Qwalifikacji Wyniki Wyścigu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 20 Styczeń 2017 kur#%^&^ zazdroszczę wam ja dopiero o 21 prace od rana skończyłem dziś już też przed 6.00 w pracy killu gratki za udział i ty na narty jedziesz kurde Erorrek nie ty 1st tak daleko za mną byłeś ostanio trzeba kiedyś zrobić 24 h jak za czasów GT amiga było 3 takich co się na kwadracie na śląsku spotkali i jechali w gornie międzynarodowym z GT Planet 24 h Oldboy , Wuju i ktoś jeszcze , lotne zmiany z kierownicy na pada kanapki donoszone przez żonę itd a i przypomnę że Oldboy jest po 50 i to u niego było. kurczę była fajna ekipa 2 x na Nurbie byliśmy pochalać raz na wyścigu endurace 6h po pętli f1 , a raz był open po dużej pętli chyba 6h gdzie nasz kolega Paweł jechał wyścigową Toyota gt86 jako 2 kierowca byliśmy nawet w boxie jak zmieniali kierowców i opony jechał wtedy pamiętam 100x opel manta z lisią kitą 3 dziadków , jechała wyścigowa BMW 8 taka jak śmigaliśy w PCarsach sezon kurcze 120 autek było prawie w 8 klasach było co oglądać nawet grilla zdążyliśmy zrobić przy tej sekcji gdzie kempery stoją. dobra kończę bo się za mocno wylałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 20 Styczeń 2017 Walka na samym początku GP. Znowu z camel jak zwykle emocje i dobra zabawa Killroy co taki szybki boks? Uszkodzenie? Na drugim filmie przewiń na 1:29:10 hehe myślałem że się skończy dla kogoś ten wyścig i później dalej walka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 20 Styczeń 2017 Kurcze ja dopiero dziś przeczytałem że był taki fajny wyścig :-) na następny się piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 20 Styczeń 2017 (edytowane) Chętni są na następną GP?? trzeba odpocząć z tydzień hehe Camel od 2:05 znowu walczymy hehe tylko później kończysz w piasku Edytowane 20 Styczeń 2017 przez seba87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 20 Styczeń 2017 ja się piszę tylko koło 21 start poproszę małe dzieci już spią z żoną człowiek się łatwiej dogada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach