seba87 55 Napisano 20 Styczeń 2017 Tylko jaki dzień i kiedy czy za tydzień czy odpoczynek z 2 tygodnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marta__PL 15 Napisano 20 Styczeń 2017 Jeśli o mnie chodzi to z pracujacych dni zostaje tylko piątek i to najwcześniej 21:15 polskiego czasu. Czuję niedosyt po wczorajszym bo po około godzinie zabawy rozłączyło mnie z psn :/ A zapowiadał się super wyścig, zapowiadał i był tylko krótko Ale zdążyłam powalczyć troszkę z Camelem,Sebą i Sieniem. Z Sieniem raz było nawet niebezpieczne blisko. Moze następnym razem uda mi się ukończyć bez niespodzianek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Styczeń 2017 Super super wyscig. Na pewno nie wygralbym wyscigu gdyby nie Sylwester i jego blad gry... Gdyby nie Tomaszan i jego blad osobisty... Jednak w zwiazku z tym ze zycie to sploty wypadkow i przypadkow to wygrywam JAAAAAAAAAAAAA:D super autko, monze zawsze uwielbialem. Super sprawa super pomysl. Pierwsze ok 16 kolek to walka z Sylwkiem... Potem to juz samotna walka z soba samym i z dublowanymi... ktorzy bardzo ladnie sie zachowywali. Dzieki i mam nadzieje ze do nastepnego razu. Jakies fotki popstykam jutro jesli dam rade.. tak aby bylo troche co wspominac... Oto ta relacja ktroa przerowadizlem... ps... A wiec mialem racje cos tu napialem natemat tego wyscigu... nie mniej zapraszam do Relacji Foto. Galerianka Oraz mojego pojedynku z Sylwkiem na pierwszych 14 kolkach.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 21 Styczeń 2017 Na Mesia się piszę oczywiście. PSN.:. WRL_CATANI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marta__PL 15 Napisano 21 Styczeń 2017 Tez sie piszę. Psn: martusia__Pl Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Myślałam, że będzie zielone piekiełko:) Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 21 Styczeń 2017 Jade Psn: kupczyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 21 Styczeń 2017 (edytowane) 1 Edytowane 7 Luty 2017 przez seba87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 21 Styczeń 2017 Też się piszę. PSN: Memory, 5 i wszystko jasne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 21 Styczeń 2017 Siara i wszystko jasne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 22 Styczeń 2017 Bede mam nadzieje ze znajde czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin2013s 13 Napisano 23 Styczeń 2017 (edytowane) Dzięki Seba. Edytowane 23 Styczeń 2017 przez marcin2013s 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 31 Styczeń 2017 Trochę off top ale na smaka dla znających temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 1 Luty 2017 Zmiana zużycia opon z 2 x na zużycie realistyczne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 3 Luty 2017 Jak na razie odpadam chyba że do 22.00 moja Żona wróci bo mam córkę pod opieką rozumiem że o 21 są godzinne kwali później o 22 - 2 h wyścig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 3 Luty 2017 Qwalifikacji trwają 30 minut czyli start o 21;40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 4 Luty 2017 A o to wyniki wczorajszych zmagań na torze Qwalifikacji: Wyniki Wyścigu Gratulacje dla podium i wszystkich którzy ukończyli wyścig 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 7 Luty 2017 Zapraszam do zapisów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 7 Luty 2017 Jestem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin2013s 13 Napisano 7 Luty 2017 Ja też będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marta__PL 15 Napisano 7 Luty 2017 No to ja tez będę Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 8 Luty 2017 Jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 8 Luty 2017 Rezerwuje malowanie z numerem #52 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 8 Luty 2017 WRL_CATANI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 10 Luty 2017 On board Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 12 Luty 2017 (edytowane) Seba mam propozycję odnośnie ustawień wspomagaczy dlatego samochodu ABS-OFF TC-ON Czyli ustawienia fabryczne dla tych prototypów Edytowane 12 Luty 2017 przez sieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach