bany® 907 Napisano 16 Styczeń 2017 (edytowane) Witam, planuje odpalić prywatny serwer testowo na jakis weekend jesli beda chetni do wspolnej gry. Na początek proponuje mniejsze tryby (TDM, Dominacja). Luzna gra bez spiny, a potem zobaczymy czy i jak sie sytuacja rozwinie. Więcej szczegółów znajdziecie w spolecznoścni Playstation "BF1 Serwer Prywatny" - zapraszam Edytowane 17 Styczeń 2017 przez bany4KHDR 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Styczeń 2017 Witam, planuje odpalić prywatny serwer testowo na jakis weekend jesli beda chetni do wspolnej gry. Na początek proponuje mniejsze tryby (TDM, Dominacja). Luzna gra bez spiny, a potem zobaczymy czy i jak sie sytuacja rozwinie. Zaprszam Dawaj coś większego i będziemy ciurac Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Styczeń 2017 25 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Dawaj coś większego i będziemy ciurac Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka licze na mniejsza grupke zeby sie troche postrzelac miedzy nami ale oczywiscie mozna zrobic podboj i otworzyc serwer na swiat - kwestia dogadania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 16 Styczeń 2017 jak będę widział że coś się dzieje to chętnie dołączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Styczeń 2017 Słuchaj codziennie (ja nie ale koledzy tak) gra moja ekipa ostatnio to po 8 osób, tyle co ma imprezę maks wchodzi Może jakieś gołębie bys nawet odpalił Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Styczeń 2017 (edytowane) otworze spolecznosc na ps4 i was zaprosze, bedziecie mogli pozapraszac znajomych i znajomych znajomych co graja, tak chyba bedzie najszybciej i najprosciej i jak sie zbierze ekipa to pomyslimy wspolnie nad trybami i konfiguracja serwera Edytowane 16 Styczeń 2017 przez bany4KHDR 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Styczeń 2017 7 minut temu, bany4KHDR napisał: otworze spolecznosc na ps4 i was zaprosze, bedziecie mogli pozapraszac znajomych i znajomych znajomych co graja, tak chyba bedzie najszybciej i najprosciej i jak sie zbierze ekipa to pomyslimy wspolnie nad trybami i konfiguracja serwera Twórz społeczność i daj namiary, ja juz dałem cynk kolegom, wszyscy zachwyceni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 17 Styczeń 2017 Dobra jest spoleczność z oryginalną nazwą "BF1 Serwer Prywatny" - chetnych zapraszamy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 17 Styczeń 2017 Podbije do Was 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach