seba87 55 Napisano 7 Marzec 2017 (edytowane) Zapraszam wszystkich zapaleńców wyścigowych na kolejne wyzwanie. Tym razem spotykamy się na torze nordschleife. Auto które tym razem przyjdzie opanować będzie BMW M1 procar Start wyscigu 17.03.2017 godzina 21:45 Kwalifikacje 45 minut Rozgrzewka 10 minut Ustawienia Serwera Data 17.03.2017 Start godzina 04:00 Okrążenia 15 Progresja Czasu 5 x 4 sloty pogody slonecznie, losowo, duże zachmurzenie, losowo Progresja Pogody 2x Zużycie opon realistyczne Zużycie paliwa realistyczne Wspomagacze realistyczne Kary włączone Start stały Zapraszam serdecznie Zapisy tylko za pośrednictwem psn Edytowane 15 Marzec 2017 przez seba87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marta__PL 15 Napisano 7 Marzec 2017 O Matko!!! To już hard-core...tor bardzo wymagający i autko też nie najprostrze do opaniwania... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Opanowania* Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mixjah 22 Napisano 8 Marzec 2017 (green) hell yea! i will try to be there, for sure 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin2013s 13 Napisano 8 Marzec 2017 Ja będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yasiek.B 11 Napisano 8 Marzec 2017 9 godzin temu, Marta__PL napisał: O Matko!!! To już hard-core...tor bardzo wymagający i autko też nie najprostsze do Opanowania... Będzie zzłłłłłooooooooooooo ! i to w czystej postaci 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 8 Marzec 2017 Ja już bym to pojechał piękna i bestia Przypominam o wybranym prze zemnie malowaniu cendy#69 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 9 Marzec 2017 Sprawdzę autko, nie powiem, kusi Jaki to dodatek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 9 Marzec 2017 Żaden. W podstawce jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) mnie interesuje znowu jak docisk no i setup jakiś spokojny jak koś ma , a auto jest naprawdę wdzięczne. wstępnie poproszę do wyścigu mnie dopisać ale 50/05 czy pojadę znowu w piątek Edytowane 9 Marzec 2017 przez Gustaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 9 Marzec 2017 Ja poproszę na listę rezerwową. Jak będę miał jak i będzie jeszcze miejsce to w ostatniej chwili dołączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) Jest już komplet. Proszę wpisywać się na rezerwę. 1 starzi 2 Gustaw 3 Gabriel 4 CmCh 5 caravans Lista Rezerwowych według zasady kto pierwszy ten lepszy Edytowane 16 Marzec 2017 przez seba87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 10 Marzec 2017 Może dzisiaj jakiś mały trening ? Mam jakieś ustawienia, ale chętnie spróbowałbym innych, może się ktoś podzieli ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 10 Marzec 2017 Gdzie ty Chrisa dales....? via Xiaomi Mi5 ver Karramba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 11 Marzec 2017 14 godzin temu, Sir Siekier napisał: Gdzie ty Chrisa dales....? via Xiaomi Mi5 ver Karramba Jak gdzie??,tam gdzie jego miejsce,zgłosił się jako ostatni wiec jest ostatni w rezerwie,kolesiostwo to na Wiejskiej w W-wa 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 13 Marzec 2017 Mówiłem Ci error żadne układy. Kto pierwszy ten lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 13 Marzec 2017 Biorę 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 14 Marzec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 15 Marzec 2017 Uwaga uwaga!!! Po wstępnych przemyśleniach i dyskusji zauważyłem że mało osób trenuje do tego wyzwania. Niechce żeby w połowie wyścigu nas zostało 5 osób bo światła potracicie hehe zmieniamy start GP na ( prawdopodobnie) 4 rano. Zaczniemy nad ranem. Zmienię również progresje czasu na 5x. Wiem że znajdzie się parę osób którym nie przeszkadza jazda w nocy ale chcę żeby był fun a nie nerwy że świateł nie ma i koniec GP. Dziś zobaczę jak wygląda start o 4 rano i dam znać jaka godzina będzie ostateczna. Mam nadzieję że wszystkim się podoba zmiana 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 15 Marzec 2017 Ja wypadam jednak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 16 Marzec 2017 Sebus rob liste... Bo wszyscy wypadaja.... :/ via Xiaomi Mi5 ver Karramba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 17 Marzec 2017 Ja już w blokach startowych. Nie mogę się doczekać :-D. Zmiana godziny. Już oddzielamy chłopców od mężczyzn :-D ? .....taki żarcik.... ja w każdym razie myślę już o wieczornym zielonym piekle :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 17 Marzec 2017 A jak catani już też doczekać się nie mogę hehe. No zmiana godziny startu na 4 rano 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 17 Marzec 2017 Co tam czwarta rano. Jak o 6 przywali słońce po gałach to nie ma przebacz. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 17 Marzec 2017 Hehe pobudka będzie Jaruś. O ile nie będzie padać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 18 Marzec 2017 Dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w wyzwaniu. Gratulacje dla zwycięzcy i całego podium i wszystkich którzy ukończyli. Mam nadzieję że się podobało. Wyniki Wyścigu Kwalifikacje Wyniki Wyścigu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach