Koki94_PL 0 Napisano 29 Marzec 2017 Cześć, Mam Pytanie do Was odnośnie trofeów w Horizon. Czy ktoś z Was miał problemy ze zdobyciem jakiegoś trofeum, czy gra Wam go nie zaliczała ? Ja mam taki problem w przypadku dwóch trofeów: 1" Wszystkie półsłońca na wszystkich terenach " - Udało mi się zdobyć trofeum za wszystkie Żarsłońca, jednak tego mi nie zaliczyło. 2" Wszystkie maszyny skatalogowane " - Mam cały katalog maszyn, jednak trofeum w dalszym ciągu brak pucharka. Czy ktoś z Was się z tym spotkał i czy sobie jakoś poradził ? Dzięki !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 29 Marzec 2017 (edytowane) Witam, nie miałem żadnego problemu z wbiciem Jeśli na 100% WSZYSTKO zrobiłeś i nie wpadają - współczuję, bo wiem jak to wqrwia. Pozostaje nadzieja, że coś masz nie tak, źle zrozumiałeś itp. Rozumiem, że ukończyłeś wszystkie tereny łowieckie na "3 *" znaczy wszędzie "złoto", ukończyłeś grę i chociaż 90% misji pobocznych? Tu zerknij: PORADNIK PL Edytowane 29 Marzec 2017 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach