nikkor 16 Napisano 25 Wrzesień 2017 Pytałem o standardową bo taka chce kupić. Dziś będą mieć ale nie wystawią Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trootyl1 17 Napisano 25 Wrzesień 2017 Jakby ktoś w Szczecinie kupił standardową edycję wcześniej to dajcie znać gdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryjek 0 Napisano 25 Wrzesień 2017 ja mam i gram the journey to bardziej film niż gra, przerywników dużo więcej niż meczów Hunterem ale za to można pograć też innymi postaciami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trootyl1 17 Napisano 25 Wrzesień 2017 gdzie kupiłeś grę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtug 0 Napisano 25 Wrzesień 2017 Kupił ktoś już gdzieś wersje pudełkowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad81 1 Napisano 25 Wrzesień 2017 Ciekawe czy wersje ronaldo w tesco całodobowym wystawią zaraz po godzinie 00-00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trootyl1 17 Napisano 25 Wrzesień 2017 Jeśli będą mieli to pewnie w cenie 399zł jak to zwykle w takich marketach bywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 25 Wrzesień 2017 Jakby ktoś szukał we Wrocławiu to lombard jakiś już ma Ronaldo edition w dobrej cenie http://allegro.pl/fifa-18-ronaldo-edition-ps4-i6973723452.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryjek 0 Napisano 25 Wrzesień 2017 (edytowane) Mam dokładnie taką samą niemiecką wersję edycji ronaldo kupioną też we Wrocławiu, tu przykładowy piłkarz że zagrałem już nim 16 meczów w fut. Edytowane 25 Wrzesień 2017 przez Ryjek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 25 Wrzesień 2017 Mam dokładnie taką samą niemiecką wersję edycji ronaldo kupioną też we Wrocławiu, tu przykładowy piłkarz że zagrałem już nim 16 meczów w fut.Mam do was prośbę.Kupuje Fife 18 głównie do kariery, pamiętam, że gdzieś kiedyś ktoś podawał jak należy ustawić AI aby gra była bardziej "realistyczna" trzeba było pozmieniać suwaki.Ktoś posiada link? Albo przynajmniej mógłby nakierowac jak to znaleźć w sieci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Białko 4 Napisano 25 Wrzesień 2017 (edytowane) 21 minut temu, TrueGrand napisał: Mam do was prośbę. Kupuje Fife 18 głównie do kariery, pamiętam, że gdzieś kiedyś ktoś podawał jak należy ustawić AI aby gra była bardziej "realistyczna" trzeba było pozmieniać suwaki. Ktoś posiada link? Albo przynajmniej mógłby nakierowac jak to znaleźć w sieci? Nie da sie tak ustawic Fify by ga z botem byla ok. Fifa sliders sobie wpisz, ale nic to nie da, cpu bedzie grac w dziada. Jesli single to tylko pes. 6 godzin temu, Ryjek napisał: Edytowane 25 Wrzesień 2017 przez Białko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twarek 4 Napisano 25 Wrzesień 2017 Jeszcze minutka i ronaldo edition odbiore.bedzie grane do rana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 26 Wrzesień 2017 Siema koledzy kto już dorwal wersje standard jak by co to dajcie znać za info wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meister_PL 12 Napisano 26 Wrzesień 2017 Dla tych co grają w FUT.... grajcie w ten nowy tryb Squad Battles... naprawdę fajne nagrody się wygrywa ja za grę w ten weekend (od pt do nd) dostałe 2 Rare Player Pack 1 Jumbo i jeszcze 13k coinsów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 26 Wrzesień 2017 Co tu taka cisza? Nigdzie nie ma standardowej wersji w sprzedaży?Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikkor 16 Napisano 26 Wrzesień 2017 W łodzi w saturnie tylko edycja ronaldo dziś. Reszta 29. W euro RTV maja tylko dla tych co pre ordery złożyli Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
butcher23 6 Napisano 26 Wrzesień 2017 Też dziś byłem pytać po sklepach to tylko Ronaldo, a Standardowa 29. W czwartek mają mieć w sklepach dostawy wieczorem. Codziennie można męczyć sprzedawców, ale pewnie w czwartek najszybciej będzie można dorwać Standardową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad81 1 Napisano 26 Wrzesień 2017 W lidlu standardowa wersja od piątku za 235 zł . Jak ktoś grał niech napisze czy duża różnica między demem a pełną wersją jakie tempo itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Białko 4 Napisano 26 Wrzesień 2017 2 godziny temu, butcher23 napisał: Też dziś byłem pytać po sklepach to tylko Ronaldo, a Standardowa 29. W czwartek mają mieć w sklepach dostawy wieczorem. Codziennie można męczyć sprzedawców, ale pewnie w czwartek najszybciej będzie można dorwać Standardową. Jest embargo z kara 100 tys, nie kupisz na lewusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 26 Wrzesień 2017 W lidlu standardowa wersja od piątku za 235 zł . Jak ktoś grał niech napisze czy duża różnica między demem a pełną wersją jakie tempo itp.W Lidlu? Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trootyl1 17 Napisano 26 Wrzesień 2017 Faktycznie jest w żółtej gazetce lidla na ostatniej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 26 Wrzesień 2017 Za 235 to żadne promo w piątek. Tyle co preorder Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad81 1 Napisano 26 Wrzesień 2017 13 minut temu, kielczan napisał: Za 235 to żadne promo w piątek. Tyle co preorder Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Bardziej chodziło mi o to że będzie w lidlu a nie wszyscy wiedzieli . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 26 Wrzesień 2017 Zawsze cztery złote na piwko w kieszeni. Wszystkie sklepy sprzedają za 239.Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 26 Wrzesień 2017 Ktoś grał już offline? Oglądam twitch I online jest nienormalnie szybko. To chore jakie tempo jest w tej grze względem dema. Mnie interesuje tylko kariera, proszę niech ktoś mi napisze, czy tempo gry w singlu jest podobne do tego z dema... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach