Warga13 116 Napisano 5 Marzec 2020 Niby wszystko ok. Gra ma klimat, szukam wszystkiego i wszystko zwiedzam. Na normalu nie brakuje mi niczego wręcz bym rzekł, że gra jest za łatwa. Ale.... Nie grałem jeszcze w nic co ma taki długi czas wczytywania, kurwa wczoraj zadazylem kawę zaparzyć i wypić. Na pustyni jadąc autem 3 razy zwiesiło mi konsole. Napiszcie czy też tak macie czy mi już plejak siada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 7 Marzec 2020 W dniu 5.03.2020 o 06:59, Warga13 napisał: Niby wszystko ok. Gra ma klimat, szukam wszystkiego i wszystko zwiedzam. Na normalu nie brakuje mi niczego wręcz bym rzekł, że gra jest za łatwa. Ale.... Nie grałem jeszcze w nic co ma taki długi czas wczytywania, kurwa wczoraj zadazylem kawę zaparzyć i wypić. Na pustyni jadąc autem 3 razy zwiesiło mi konsole. Napiszcie czy też tak macie czy mi już plejak siada. Warga to przejdz w końcu z poziomu super easy na normal albo hard jak za łatwo jestTak na poważnie to dropy i długie wczytywanie jest na każdej konsoli-mam podobnie na XOXPozdro 600 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 7 Marzec 2020 Najlepsza gra 2019 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach