Robix 0 Napisano 14 Czerwiec 2017 Witam. Kupiłem gta V i gdy chcialem odpalic na konsoli to przy kopiowaniu plikow z pluty na konsole zatrzymuje się przy okolicach 2 gb na 8. Mialem tak samo z mortalem ale zrobilem przebudowę bazy danych i dzialalo. Tutaj tez próbowałem. Próbowałem usuwać dane i instalowac od nowa ale nie dziala. To wina lasera czy dysku? Moze to przez "przyswojenie" zbyt duzo gier w małym czasie ? Dzieki za pomoc z góry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 14 Czerwiec 2017 W siedmiu zdaniach zrobiłeś 16 błędów gramatycznych i ortograficznych. Nie udzielę ci żadnej porady ponieważ "przyswoiłem" sobie zbyt dużo baboli w małym czasie. Zamiast tego zrobię porządek w kolekcji moich plut z grami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robix 0 Napisano 15 Czerwiec 2017 Super w takim razie po co ta odpowiedz? Skoro nie chcesz pomoc to nie pisz. A tak dla scislosci temat zalozony na telefonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach