CePeeN 402 Napisano 21 Czerwiec 2017 Zmierza na ps4 https://www.playstation.com/en-us/games/cities-skylines-ps4/ . Wreszcie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 22 Czerwiec 2017 No w koncu . Czekam na ta grę jak jakiś pomylony. Już miałem kupić na druga konsole ale czekając aż ja połatają doczekam się widzę wersji na ps4. Może będzie płynniej działało na ps4 niż na xboxie - chyba tu jest lepszy procesor. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 22 Czerwiec 2017 Będzie wersja PL ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 22 Czerwiec 2017 Na xboxie jest wiec tutaj zapewne tez będzie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Czerwiec 2017 Bardziej mnie interesuje czy będą dodatki czy pusta goła wersja jak xboty mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 23 Czerwiec 2017 Przypuszczam ze wyjdzie to samo co na x, za mała różnica czasu w wydaniu. To są/będą tylko 4 miesiące. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 26 Czerwiec 2017 O 6/23/2017 o 00:33, Patricko napisał: Bardziej mnie interesuje czy będą dodatki czy pusta goła wersja jak xboty mają. Będzie z dodatkiem After Dark. Pytanie co z pozostałymi, bo chyba na PC było ich więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 11 Lipiec 2017 Data wydania 15.08, a ktoś widział jakiś gameplay z ps4 ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 30 Wrzesień 2017 Czy ktoś w to gra i może podzielić się wrażeniami? Jestem zainteresowany, bo kiedyś lubiło się pograć w sim city czy straszą wersje cites, ale to na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach