Patricko 8082 Napisano 20 Sierpień 2017 Kung fu w post apo! Haja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 20 Sierpień 2017 I jeszcze antropomorficzne zwierzątka. Chyba ogram na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 22 Sierpień 2017 Na chwilę obecną to najbardziej ze wszystkiego podoba mi się tytuł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 22 Sierpień 2017 Ale to sztywne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 23 Sierpień 2017 Trochę inaczej to sobie wyobrażałem. Myślałem, że będzie więcej machania mieczem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 24 Sierpień 2017 Można pomalować futrzaka! Słodko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_k 14 Napisano 25 Sierpień 2017 Zapowiada się fajnie. Nigdy takiej gry w tych klimatach nie było, więc wreszcie coś świeżego. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce - liczę na ciekawą fabułę i questy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach