damian84 10 Napisano 21 Marzec 2018 skad wziac skauta 5* hole player albo 5* LWF skoro nie ma zadnych aukcji ? czy to tylko chwilowe i zaraz sie pojawia jakies? chce nakulac na hazarda mam juz 5* chelsea , 5* utility players i co jeszcze moge dokupic zeby byl na 100% ? zaraz dostane szalu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Marzec 2018 Normalne. Sprawdź teraz po czwartkowej aktualizacji teraz powinno się coś pojawić http://pesdb.net/pes2018/?id=36998 tu sprawdzasz kombinacje na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 22 Marzec 2018 ok dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 26 Marzec 2018 jak to jest z przedluzeniem kontraktu menagera, chce zatrudnic A. Conte bo jest akurat tyle ze jest bardzo drogi 24 kola, i co 25 meczy bede musial tyle placic czy pozniej jest juz taniej? jak sie spelni jakies tam warunki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goldie 12 Napisano 27 Marzec 2018 Jak spełnisz warunki to nic nie płacisz. Jak nie to przedłużenie kosztuje chyba ~10k, przynajmniej u moich dwóch tyle kosztuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Marzec 2018 a to tam są jakieś warunki? bo właśnie mnie dziwiło że raz przedłuża za free a raz za 10k Ja pierdzielę może w czerwcu ogarnę tę grę. dopiero niedawno się dowiedziałem że im bardziej trener podobny do zawodnika trenowanego tym większy boost. brawo ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 27 Marzec 2018 zawsze po meczu jest ta "strona" ze zdjeciem trenera tam masz jakies statystyki ,% itp. ale tez tego nie ogarniam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 27 Marzec 2018 Są 3 paski z procentami, rosną gdy wygrywamy mecze, każdy pasek odpowiada innym zawodom, divisia, sim, i cup online jesli wygramy odpowiednią ilość męczy w danym trybie i osiągniemy 100% przedłużamy kontrakt za free. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Marzec 2018 ale wszystkie muszą być na 100% czy wystarczy 1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 27 Marzec 2018 Wystarczy jeden , aczkolwiek ja myślałem ze tam raczej chodziło o ilość strzelonych bramek a nie pkt meczowych . Mi średnio u D. Simeone co drugi kontrakt wychodził za free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 27 Marzec 2018 co ile zminiaja sie trenerzy ? wczoraj Conte byl dzis juz go nie ma :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goldie 12 Napisano 28 Marzec 2018 Jeżeli są trenerzy jako "atrakcja" tygodnia to są cały tydzień. Pozostali się codziennie zmieniają, ponadto są losowo więc każdy ma innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 12 Kwiecień 2018 ten pierwszy turniej online jest dla nowicjuszy ponizej 400 rankingu dobrze rozumiem ? bo nie moge w nim zagrac a fajne nagrody sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) Delete Edytowane 13 Kwiecień 2018 przez Baczek867 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 7 Maj 2018 jak to mozliwe ze w pierwszej polowie przeciwnik gral systemem 4-3-3 , a w drugiej 4-4-2 ??? ( wiem ze tam sa te 3 rozne taktyki ale zawsze sa takie same przeciez )i czy mozna jakos ustawic najlepiej z 3 obroncami gre na 2 CF i jednym cofnietym za nimi SS czy tylko lewy srodek prawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 11 Maj 2018 (edytowane) W dniu 7.05.2018 o 18:37, damian84 napisał: jak to mozliwe ze w pierwszej polowie przeciwnik gral systemem 4-3-3 , a w drugiej 4-4-2 ??? ( wiem ze tam sa te 3 rozne taktyki ale zawsze sa takie same przeciez )i czy mozna jakos ustawic najlepiej z 3 obroncami gre na 2 CF i jednym cofnietym za nimi SS czy tylko lewy srodek prawy Musisz przydzielić głównemu trenerowi asystentów . Edytowane 13 Maj 2018 przez Lewy69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 11 Maj 2018 Jak przydziela się asystenta ?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 13 Maj 2018 W dniu 11.05.2018 o 20:25, merio napisał: Jak przydziela się asystenta ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Wchodzisz w squad management, potem L1/R1 zmianiasz taktykę na 2 lub 3, wchodzisz na managera, klikasz manager menu i klikasz change assistant coach, możesz ustawić dwóch, jeden pod taktyką 2/3, a drugi pod 3/3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 14 Maj 2018 w PESie 19 sklad jakos bedzie sie "przenosil" z 18 czy wszystko od nowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajczak 105 Napisano 15 Maj 2018 zapewne od nowa jak dotychczas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 15 Maj 2018 o ja pierdziele mój aubameyang na 43 lev ://// słyszeliscie juz cos jakie ligi maja byc dodatkowo na licencji ? moze ekstraklapa nasza ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 15 Maj 2018 Który tryb najczęściej tłuczecie? Do tej pory grałem w dywizje ale ostatnio podeszło mi co-op. Pod warunkiem, że trafisz na ludzi,którzy chcą grać w piłkę a nie kiwają się sami ze sobą...Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 15 Maj 2018 Ja katuje te dywizje caly czas, chcial bym je wkoncu wygrac ale to chyba nie mozliwe max.do drugiej dalem rade awansowac :/ byl ktos w pierwszej ?pewnie zeby wygrac trzeba 30punktow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 16 Maj 2018 Grupa Pes Fans Polska Zaprasza Gramy turnieje dla zabawy online Grupa znajduje się na Wathapp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 8 Czerwiec 2018 Jak nazywa się ta strona z gotowymi kombinacjami skautów? W sensie, żeby wylosować zawodnika X, należy użyć konkretnych skautów...Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach