helganin 134 Napisano 29 Wrzesień 2017 Jakie są Wasze opinie na temat tej gry? Akurat jest promocja za 145zł i nie wiem czy warto brać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Październik 2017 gra ma mieszane opinie Volition zaliczylo po niej zwolnienia poczekalbym.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 22 Luty 2018 Pograłem trochę w grę i musze przyznać że jest bardzo dobra. Bohaterowie sa fajni i bardzo zrónicowani do tego maja fajne misje. Gra posiada dobry humor, ładne miasto i dobrze mi się w ta produkcje gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 23 Luty 2018 Pograłem trochę w grę i musze przyznać że jest bardzo dobra. Bohaterowie sa fajni i bardzo zrónicowani do tego maja fajne misje. Gra posiada dobry humor, ładne miasto i dobrze mi się w ta produkcje gra.Jest w tej grze język polski, chociaż napisy?Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 23 Luty 2018 Gram na xboxie i są napisy PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 19 Styczeń 2020 No wreszcie ostatni boss i koniec gry. Gra jest dobra ale bardzo niedopieszczona , brakuje tak z pół roku szlifów. Fabuła akceptowalna ale nudzi powtarzalność misji, cały czas atak na bazę legionu i tak ciągle z tymi samymi przeciwnikami. Model jazdy to dno ale na szczęście mało się jeździ. Gra daję radę i dwójeczka była by już całkiem dobrą grą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach