Patricko 8082 Napisano 8 Październik 2017 Ktoś ogrywa? Grałem dużo na telefonie, ale jak mi save'a usunęło z chmury to przestałem. Teraz za sprawą plusa wróciłem i znów bawię się przednio. Nie jest to gra na długie godziny, bardziej na odstresowanie się pomiędzy innymi grami, jednak mimo wszystko warto spróbować. Szkoda, że nie ma coopa online, chyba tylko przez Share Play, ale w to mi się osobiście nie chce bawić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 9 Październik 2017 Przypominają mi się młodzieńcze lata spędzone w River Ride.Na PS4 raczej tego nie odpalę, ale na Vicie gra się przednio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 11 Październik 2017 Gram na vicie i ps4 fajnie że jest cross save, jestem cholernie pozytywnie zaskoczony tą grą, idealny tytuł na odstresowanko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 14 Październik 2017 Fajna bezstresowa zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach