darkowal710 9 Napisano 11 Październik 2017 Ostatnio niedawno grałem w tej części w Beta. Jakie są wasze wrażenia i opinie? Czy warto kupić? Moim zdaniem beta to za mało żebym zachęcił do zakupu jeszcze poczekam na wersje pudełkową. Piszcie drodzy gracze. Stwórzmy własny team lub jakiś klan. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 12 Październik 2017 Przecież w to nikt nie gra* *poza Cliffem Bleszinskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 12 Październik 2017 tej grze może pomógł by model f2p, ale sam w to nie wierze. Cliff sam czeka jak mu dobierze graczy, już od tygodnia nikogo nie znalazło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkowal710 9 Napisano 13 Październik 2017 To czekamy na paczki i zbieram na kupno jak potaniejeWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach