solid_chill 0 Napisano 28 Październik 2017 Cześć, mam PS3 Slim, ostatnio kupiłem sobie takie fajne słuchawki bezprzewodowe Philips SHB 3060 - działają z telefonem i laptopem bez problemu. Sparowałem je z konsolą, wyświetlają się jako aktywne dają sygnał że się łączą, w Audio Device Settings ustawiłem te słuchawki jako Input i Output, na tym etapie mikrofon w słuchawkach działa i słyszę przez nie swój głos. Po wyjściu z tych wszystkich ustawień dźwięk w słuchawkach zanika mimo że są nadal podłączone a wszystko nadal leci przez telewizor. Słuchawki naładowane, kontroler działa a mimo to dźwięku w nich nie ma. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Listopad 2017 PS3 nie wspiera dźwięku z gry przez Bluetooth. Bluetooth służy jedynie do podłączenia słuchawki z mikrofonem do czatu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walczy 15 Napisano 8 Listopad 2017 W takiej konfiguracji jak Twoja nie zadziała pomimo że headset się wykrywa. Mam Turtle Beach 400 i tam jest doprowadzenie kablem optycznym sygnału do nadajnika bluetooth włożonego do USB. Przez samo USB dźwięk nie przechodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach