Klaxxon 33 Napisano 14 Styczeń 2018 Tak przynajmniej informuje mnie nod32.Fałszywy alarm? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Styczeń 2018 Też to mam.Administracja już jest powiadomiona o problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 14 Styczeń 2018 Też miałem o tym pisać, ale widzę że to nie tylko u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Styczeń 2018 Kopiemy dodge coiny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gtaVplayer 10 Napisano 15 Styczeń 2018 (edytowane) co to może być ?? o co chodzi ?? to atak hakerski ? Edytowane 15 Styczeń 2018 przez gtaVplayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Styczeń 2018 (edytowane) no właśnie miałem pisać temat ale widze że jest, fpsy mi spadły w pubgu, wbijam w task managera i chrome 75% procesora obciąża z czego 74,5% ps3site XD ładnie sobie na nas kopiecie jak to zablokować nie blokując strony? Edytowane 15 Styczeń 2018 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Styczeń 2018 Problem został usunięty . Pozdrawiamy, Administracja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach