lolek469 1 Napisano 21 Styczeń 2018 Mam problem z konsola. Otoz strasznie zamula, od momentu wcisniecia power on do napisu epilepsji mija jakies 3 minuty a od epilepsji do xmb kolejne 5 gdzie dopiero po kilku minutach pojawiaja sie ikonki.Proba wejscia do PS Store trwa czasem nawet 15 minutGdy uda mi sie uruchomic gre z plyty pojawia sie komunikat o aktualizacji do wspolpracy z psnGdy zdecyduje sie na ten krok to po ukonczeniu pobierania i insgalacji kosola restartuje sie z 2 piknieciami i leci od nowa przy czym aktualizacja i tak nie jest zainstalownaDysk włożyłem do lapka i po przez mhdd zrobilem zerowanie oraz remap bo byly 2 badsectoryZainstalowalem ofw 4.82 z pendrive i nic to nie pomoglo choc tez byly problemy i sypalo bledem 800f255 jak dobrze pamietamSystem sie zajnstalowal a konsola dalej muliFan test byl tez robiony oraz odbudowa z recovery Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 8 Luty 2018 Kup nową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolek469 1 Napisano 24 Luty 2018 Wlozylem nowy dysk i smiga jak nowkaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach