Kolos28 550 Napisano 2 Luty 2018 Witam,Potrzebuje pilnie kupić jak najlepszego laptopa w tej cenie. Laptop będzie do wszystkiego czyli praca na dużej ilości kart, Office, multimedia. Co do gier to mam Ps4 Pro ale fajnie by było gdyby sprzęt miał dobre bebechy. Ogólnie celuje w min 8GB RAM. Zależy mi jak najlepszej matrycy, szybkości działania, niezawodności... Pomożecie mi w wyborze, podsuwając propozycje? Przyznam, że wypadłem z obiegu jeśli chodzi o sprzęt tego typu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monet24 0 Napisano 8 Październik 2019 Podpinam się do pytania bo też właśnie potrzebuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi77 0 Napisano 14 Październik 2019 Ja również podłączam się do tematu. Potrzebuje laptopa głownie do używania program do faktur z jpk więc chyba nie musi mieć takich dobrych bebechów ale chciałbym żeby był niezawodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach