manoszek 561 Napisano 25 Październik 2018 Cały problem jest z trybem Blackout jest on zepsuty od środka i nic mu nie pomaga, nie dam rady w niego grać dla mnie jest bezsensu , bieganie za strefą szkoda czasu. Dobrze że jest normalne multi i oby poszli tylko w tą stronę, ale widząc zainteresowanie BR to mam obawy co będzie w przyszłości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mierniczek 130 Napisano 25 Październik 2018 "Myszkowcow" na konsoli jest jednak cala masa (albo ja jestem poprostu taki meganoob). Na killcamie czasem widze takie akcje ze nie sposob je zrobic padem (szczegolnie te akcje ze sniperskimi quickscoopami). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 25 Październik 2018 Akurat quickscoopy na padzie w CoD'dzie to nie problem dla pro graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 25 Październik 2018 stara akcja ;D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 26 Październik 2018 Dobrze zgaduje , na filmiku chcesz pokazać jak kuleje matchmaking w grze i dobiera samych nieudaczników 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 26 Październik 2018 W dniu 26.10.2018 o 04:28, ziolek napisał: Dobrze zgaduje , na filmiku chcesz pokazać jak kuleje matchmaking w grze i dobiera samych nieudaczników To było 14 października jakoś, więc może i nieudacznicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 26 Październik 2018 W dniu 26.10.2018 o 04:28, ziolek napisał: Dobrze zgaduje , na filmiku chcesz pokazać jak kuleje matchmaking w grze i dobiera samych nieudaczników I kanał jakiś lichy zero subów, niech skorupka chociaż da subka Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 26 Październik 2018 W dniu 26.10.2018 o 07:23, Yarorot napisał: I kanał jakiś lichy zero subów, niech skorupka chociaż da subka Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu TapatalkaZaładować subow mogę se w kilka minut @ziolek będzie otwierał kanał podobno. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 28 Październik 2018 Od 27. 10 serwery na 64hzSent from my MI 8 SE using Tapatalk 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 28 Październik 2018 W dniu 28.10.2018 o 07:03, One™ napisał: Od 27. 10 serwery na 64hz Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Jak wczoraj były na 64 , to niech wrócą do 20 hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 28 Październik 2018 Widzę że te poprawki coraz lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 28 Październik 2018 ja jebie Pany. uwazajcie - nie robcie na wariata opcje prestizu ja rozkojarzony na szybko kliknalem zamiast prestizu opcje resetu i juch - 2 prestize poszly sie yebac 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 28 Październik 2018 W dniu 28.10.2018 o 15:12, Rambo8 napisał: ja jebie Pany. uwazajcie - nie robcie na wariata opcje prestizu ja rozkojarzony na szybko kliknalem zamiast prestizu opcje resetu i juch - 2 prestize poszly sie yebac ALE MASZ ZA TO RÓŻOWĄ WIZYTÓWKĘ!!!!!!!!!! <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 28 Październik 2018 Panowie, zbliżam się do 1 prestiżu , co trzeba kliknąć po wbiciu 56 lvl ? Enter prestige czy cancel ? Znajomy kliknął Enter prestige i wszystkie bronie ma zablokowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 28 Październik 2018 Enter Prestige, bronie masz zablokowane, ale jak wbijesz poziom wymagany dla broni to masz postep broni zachowany. Dostajesz też token. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 30 Październik 2018 Panowie , wytłumaczy ktoś na czym dokładnie polegają te prestige ? Może głupie pytanie, ale jest to mój pierwszy COD i nie wszystko jest jasne. Aktualnie mam 54 lvl, wiec zaraz wbije 1 prestige. Jednak co on daje oprócz tego awatara ? Zrobiłem sobie 4 bronie na max lvl i wbijając prestige je tracę i muszę grać na domyslnych. I rozumiem ze tak przy każdym następnym prestigu sie dzieje ? Zrobię znowu bronię na maxa około np 40 lvl. Pogram 15 leveli na nich wbije kolejny prestige i znowu wszystkie bronie od nowa ? Co się stanie jeżeli przy zapytaniu o aktywacje prestigu kliknę Cancel ? Również tracę wszystkie bronię i zaczynam od zera czy zatrzymuje sie na 56 lvl i gram dalej tym co zrobiłem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 30 Październik 2018 (edytowane) Prestige nie daje nic, oprócz dodatkowego slota na własną klasę. Broń Ci się resetuje ale level broni nie. Cancel resetujesz wszystko do zera i zaczynasz zabawę od początku. Edytowane 30 Październik 2018 przez ziolek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Październik 2018 W dniu 30.10.2018 o 10:09, ziolek napisał: Prestige nie daje nic, oprócz dodatkowego slota na własną klasę. Broń Ci się resetuje ale level broni nie. Cancel resetujesz wszystko do zera i zaczynasz zabawę od początku. Lans.Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 30 Październik 2018 W dniu 30.10.2018 o 11:30, One™ napisał: Lans. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk I poważanie w szkolnej świetlicy . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Październik 2018 W dniu 30.10.2018 o 11:55, ziolek napisał: I poważanie w szkolnej świetlicy .A jak Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 30 Październik 2018 Nie wiem czy dobrze myślę ale w poprzednich CODach nie było tak iż prestige resetuje wszystkie bronie oprócz jednej którą sobie wybraliśmy jako ulubioną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Październik 2018 W dniu 30.10.2018 o 17:42, rgomez napisał: Nie wiem czy dobrze myślę ale w poprzednich CODach nie było tak iż prestige resetuje wszystkie bronie oprócz jednej którą sobie wybraliśmy jako ulubioną? Prestiż zawsze tak samo działał, może pamiętasz że po pierwszym używałeś tokena i na zawsze broń była Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 30 Październik 2018 Cytat " userid="27993"] Prestiż zawsze tak samo działał, może pamiętasz że po pierwszym używałeś tokena i na zawsze broń była Chyba masz rację Co wnosi dzisiejszy patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Październik 2018 Dead Silence Reduced player movement volume and distance that players equipped with Dead Silence can be heard by enemies. The intention for Dead Silence is not to be completely silent, but also not to allow enemies to hear your movement from longer distances. HAHAHHAHAHHAHAHA! ZACZYNA SIĘ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Listopad 2018 Nie żeby ten tego coś, ale coś mi się wydaję że z okazji 15 lecia CoD'a + święta - coś wrzucą dziś wieczorkiem Fajnie by było Nie żeby ten tego coś, ale coś mi się wydaję że z okazji 15 lecia CoD'a + święta - coś wrzucą dziś wieczorkiem Fajnie by było Nie żeby ten tego coś, ale coś mi się wydaję że z okazji 15 lecia CoD'a + święta - coś wrzucą dziś wieczorkiem Fajnie by było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach