DenyPL 0 Napisano 20 Lipiec 2018 Witam, kupiłem PS3, pobrałem youtuba odpalam go i pisze że trzeba go zaktualizować, no to daje ok pisze czekaj przez jakieś 10 sek i konsola sie restartuje pikając przy tym 3 razy TU NAGRANIE ZACHOWANIA MOJEJ KONSOLI! https://www.youtube.com/watch?v=mn-nQyWUjM8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 21 Lipiec 2018 Witam, kupiłem PS3, pobrałem youtuba odpalam go i pisze że trzeba go zaktualizować, no to daje ok pisze czekaj przez jakieś 10 sek i konsola sie restartuje pikając przy tym 3 razyTU NAGRANIE ZACHOWANIA MOJEJ KONSOLI!Konsola nowa? Pewnie używana. Nie pamiętam dokładnie, ale trzy piknięcia + miganie diody zielonej to wina systemu. Jeżeli miga dioda czerwona to konsola umarła. Jeżeli miga zielona to trzeba zrobić restart. Jak to zrobić? Kiedy korzystać z trybu bezpiecznego? Z trybu bezpiecznego należy korzystać, gdy normalne uruchomienie systemu PlayStation 3 jest niemożliwe. Jak włączyć trybu bezpiecznego? Upewnij się, że wskaźnik zasilania systemu PlayStation 3 świeci stałym światłem na czerwono.Naciśnij i przytrzymaj przez dziesięć sekund przycisk zasilania systemu PlayStation 3. System wyłączy się.Zwolnij przycisk zasilania.Naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania przez siedem sekund. Zostaną wyemitowane dwa krótkie sygnały dźwiękowe, a na ekranie ukaże się komunikat.Naciśnij przycisk PS na kontrolerze bezprzewodowym w celu uruchomienia systemu PS3 w trybie bezpiecznym. Dalej pokaże. Ok. Obejrzałem film, wyjmij kabel i poczekaj lub zrób restart jak pisałem. Mogę się mylić ale usterka jest systemowa i prosta. Dawno ps3 nie mam. Sprawdź też czy dysk jest zamocowany prawidłowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DenyPL 0 Napisano 21 Lipiec 2018 Stało sie coś dziwnego, odinstalowałem i zainstalowałem ponownie i pisało czekaj i sie nie wylaczyla... tylko byl jakis niebieski ekran przez chwile a tera dziala, dzieko za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach