Eld_re 0 Napisano 14 Grudzień 2018 Witam serdecznie całą społeczność forum, jestem tutaj nowy. PS3 w wersji slim miałem już dwukrotnie. Teraz zakupiłem wersję super slim 500GB w lombardzie dwa miesiące temu. I jak na złość dzień po wyszła aktualizacja 4.83 :) Ale już trudno, nie wiedziałem, ja w innej sprawie. Będę wdzięczny za pomoc, wskazówki, informacje. Chciałbym opisać co się z nią dzieje. Jest wszystko ok ale podczas oglądania filmów na youtube zdarzają się takie jakby mrugnięcia, czy przeskoki obrazu ledwo widoczne. Jakieś 5 dni temu oglądałem z płyty DVD seriale i gdy skończyłem i byłem w menu nacisnąłem przycisk do wysunięcia się tej klapki konsoli by zabrać płytę i konsola się zawiesiła. Tak jak komputer, obraz w miejscu a pracowała nadal, po uruchomieniu odbudowa struktury danych czy coś takiego. Wczoraj natomiast po kilkugodzinnym graniu w Uncharted 3 również się zawiesiła nagle ale po włączeniu nic się nie odbudowywało jak zawsze przy nieprawidłowym wyłączeniu systemu. Uruchomiła się normalnie. Mam w związku z tymi wydarzeniami pytanie czy to są jakieś objawy, które powinny mnie niepokoić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 15 Grudzień 2018 23 godziny temu, Eld_re napisał: Mam w związku z tymi wydarzeniami pytanie czy to są jakieś objawy, które powinny mnie niepokoić? PS3 potrafi się zawiesić nawet podczas uruchamiania. Zacznij się do tego przyzwyczajać. P.S. Tak na marginesie powiem że miałem swego czasu X360. Przez trzy lata gdy go posiadałem zawiesił się mniej razy niż PS3 w ciągu pierwszego tygodnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld_re 0 Napisano 15 Grudzień 2018 (edytowane) Czyli mam rozumieć, że to się zdarza na Playstation3? Nie panikować? Zastanawia mnie też tak poza tematem czemu mimo, że ukończyłem 4 gry to na PSNprofiles wyświetla, że przeszedłem 0... Chodzi o to, że zaliczają grę jako ukończoną gry zaliczy się 100% pucharków? Edytowane 15 Grudzień 2018 przez Eld_re zapomniałem czegoś dopisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 15 Grudzień 2018 3 godziny temu, Eld_re napisał: Czyli mam rozumieć, że to się zdarza na Playstation3? Nie panikować? Zastanawia mnie też tak poza tematem czemu mimo, że ukończyłem 4 gry to na PSNprofiles wyświetla, że przeszedłem 0... Chodzi o to, że zaliczają grę jako ukończoną gry zaliczy się 100% pucharków? 2x Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 27 Styczeń 2019 Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj: podłączyłem pierwszy raz gdzieś od roku PS3 i mam coś takiego. Czyżby płyta główna? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach