beardo0 236 Napisano 4 Luty 2019 Turowa gra strategiczna ze średnią 89 na metacritic Kampania na ok 4,5h, przy maksowaniu gry dlugosc rosnie do ok 40,5h 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Luty 2019 Nie kupiłem tylko dlatego, że wziąłem w ostatniej promocji Mariana z kurlikami, a nie lubię kupować kilku gier na raz. Marian kniestety finalnie mnie rozczarował jako gra wymagająca kombinowania. Tytuł dobry, ale prosty przeokrutnie i trochę żałuję, że nie kupiłem ITB. Przy następnej okazji wejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 4 Luty 2019 Rozumiem Nie grałem dużo w Into the Breach, ale gra jest genialna w swojej prostocie i ma przystępną cenę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Luty 2019 No zrobili ja goście od faster than light, to nie w kij pierdział dobrze wiedzieć, że Ci leży, kolejna pozytywna opinia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach