Patricko 8082 Napisano 24 Kwiecień 2019 MudRunner powraca! Szykuje się od groma zmian! W linku poniżej możecie poczytać o wszelkich nowościach, szykuje się grubo dla fanów brodzenia w błocie https://www.pcinvasion.com/mudrunner-2-first-screenshots-official-details-revealed-coming-in-2019/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 24 Kwiecień 2019 Będzie grane !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Kwiecień 2019 Ta gra to dla mnie ścisła czołówka gier do coopa Fajnie że jest jeszcze dlc do jedynki, będzie co robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 27 Kwiecień 2019 Mogli by zrobić jakąś kampanie lub chociaż dużo, dużo więcej wyzwań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 28 Kwiecień 2019 Te wyzwania solo to dla mnie był najgorszy element gry. Najlepszy w tej grze jest coop i dlatego tak dobrze wspominam pierwszą cześć. Mam nadzieje, że tego nie zrujnują Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 28 Kwiecień 2019 Grałem tylko w pierwsze spintires na pc. Z ekipą zakładam o wiele więcej zabawy bo wspólnie dąży się do jednego celu ale już solo było ciekawie zarządzanie paliwem, wysyłanie pomocy jak nasz transport gdzieś utknie sama gra jest po prostu genialna w swojej prostocie, powolna acz wymagająca więc zakładam że mud runner to było rozwinięcie tego co w spin tires nie ma co wymyślać kół ślizgających się w błocie na nowo grunt żeby był fun. Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Kwiecień 2019 Screeny z 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Maj 2019 Oficjalna zapowiedź od Focus: https://forums.focus-home.com/topic/38880/mudrunner-2-news-recap Mapy jednak 4 razy większe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 9 Maj 2019 Skoro mape średnio kończyliśmy w 2 h to będzie trzeba cały dzień na jedna mapę rezerwować w części 2. Będzie moc ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Luty 2020 Oficjalnie 28 kwietnia wchodzi mesjasz jazdy w błocie i teraz nawet w śniegu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 18 Luty 2020 @spoco grać będziesz ? Dobrze się gralo w pierwsza cześć z Wami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 27 Luty 2020 (edytowane) Edytowane 27 Luty 2020 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach