pablos_83 4001 Napisano 1 Lipiec 2019 https://nba.2k.com/2k20/en-US/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 6 Wrzesień 2019 Jak to wygląda, jak w to brzmi, jak w to się gra!YT w ogóle nie oddaje tego co ja widzę, co ja słyszę, w co ja gram! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 13 Wrzesień 2019 Aktualizacji to nie żałują w tej grze. Na początku przywitała mnie latka 25GB. Parę dni temu coś koło 8GB a dziś kolejne 24GB Gra się wyśmienicie, gierka robi ogromne wrażenie.Dla chętnych przygotowałem kilka nowych screenów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 23 Wrzesień 2019 Grałeś w poprzednie wersje ? Jest różnica ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 24 Wrzesień 2019 Grałeś w poprzednie wersje ? Jest różnica ?Grałem w 16stke, później w 18stke ale dosłownie chwilę, po czym przeszedłem na NBA Live 18 a później 19. 2k19 całkowicie pominąłem.Jeśli porównać 18stke do 20stki to sporo się zmieniło, niestety nie pamiętam dobrze 18stki więc ciężko wypunktować różnice. Na pewno lepiej się gra i to czuć. Na pewno trzeba dobrze grać w obronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Październik 2019 Z okazji darmowego weekendu na xboxa zabrałem się za testowanie tytułu Na pierwszy ogień poszło Story z trybu kariery i trzeba przyznać, że fabuła może głupia, ale graficznie robi to niesamowite wrażenie, Zrobiłem sobie typowego ciężkiego C, co sprawdza się nie dalej niż metr od kosza i gra mi się świetnie. Były małe problemy z niektórymi elementami Draft Combine (test wyskoku, wyciskanie na ławeczce), ale ostatecznie dobrze grałem w gierkach od 1x1 do 5x5 i doszedłem na sam szczyt drabinki i z najwyższą notą trafiłem tam gdzie chciałem czyli LAC. Teraz mecze preseason. Na razie mi się tryb tak podoba, że raczej przy nim zostanę. Kawał dobrej gierki, aż kusi mieć ją na stałe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Marzec 2020 NBA 2k wpadło do XGP więc się zabrałem za My team. Contentu sporo nawet w samym singlu, wygląda że jest co robić na długie, długie godziny. Niby rak P2W ale robią to dobrze, jak Fifa Ultimate team. My club od pesa czy kilka innych to bardzo ubodzy krewni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 13 Maj 2020 Na psstore jest promocja 21zł, nie jestem jakimś dużym fanem NBA, ale za tą kasę to zagram, ostatnio grałem w jakąś wersję na PS3. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 11 Lipiec 2020 W którą wersję się lepiej gra? 2k19 czy 2k20?Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach