pablos_83 4001 Napisano 16 Wrzesień 2019 https://www.apple.com/pl/apple-arcade/ 24,99 zł/miesiąc po bezpłatnym okresie próbnym Już tej jesieni ponad 100 nowych gier z nieograniczonym dostępem Możliwość dzielenia subskrypcji z pięcioma członkami rodziny Bez reklam i bez konieczności dodatkowych zakupów Grę możesz zacząć na jednym urządzeniu i kontynuować na innym Pobierasz i grasz online lub offline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 30 Wrzesień 2019 Super marketingowy ruch Apple jeśli gierki na początek konsoli będą fajne i będzie warto kupić Apple TV żeby pograć na TV/monitorze to i sprzedaż telefonów, tabletów i laptopów mocno skoczy bo jednym z argumentów za kupieniem tego sprzętu będzie oferta Apple Arcade. Mnie kupią jeśli tak będzie bo sam pracując na Macbooku w pracy czy Iphonie znajomych widzę że ten system jest przemyślany, a hajs który się płaci to mimo zapłaty praktycznie tylko za markę warty jest jego wydania za dopracowany OS, który jest prosty i intuicyjny, bezproblemowy. Oczywiście nie neguję Windowsa, Linuxa i Androida bo sam jestem deweloperem na Androida , ale znam jego plusy i bolączki i wiem że do codziennego użytku ważniejsza jest coś co daje Apple (przynajmniej z mojego doświadczenia). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Październik 2019 Cytat Bez reklam i bez konieczności dodatkowych zakupów I to jest klucz. Nie oszukujmy sie gry mobilne przeszly juz same siebie jesli chodzi o transakcje w grach. To co zrobilo apple moze byc ratunkiem dla tych gier (czy to portowanych z wiekszych sprzetow, czy tez tworzonych z mysla o mobile) ktore maja stary model a wiec zaplac raz i graj. Tutaj masz abo w przyzwoitej cenie i gry w ktore po prostu grasz. Takimi tylnymi drzwiami apple moze wejsc i odrobinke uszczknac z growego tortu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Październik 2019 Przejrzałem bibliotekę ale nic nie urywa, może jakoś w zimę wezmę sobie triala na 30 dni Dużo bardziej podoba mi się streaming np z PS4 na tablet, sparowany dualshock, tylko muszę rozwiązać problem jednoczesnego trzymania pada i tabletu np grając w łóżku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach