maja091 0 Napisano 19 Październik 2019 Zaczęła mi sie pobierać aktualizacja gta i przez 10h pobrało mi się może z 7GB z 28GB wiec jeszcze sporo zostało. W internecie pisali żeby próbować testować połączenie tak długo aż trafisz na w miare dobry serwer psn ale coś nie pomagało bo z 2.5mb/s robiło mi się 800kb/s. Wszedzie piszą o tym serwerze proxy ale ja nie jestem taka zdolna chyba że ktoś mi to dokładnie wytłumaczy. Marzeniem jest mieć chociaż 30mb/s bo inaczej depresji dostane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 23 Październik 2019 W trybie spoczynku można spróbować, powinno szybciej pobierać. @maja091 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 23 Październik 2019 Wi-fi czy po kablu? Wi-fi na większe odległości może takie spadki powodować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 23 Październik 2019 Maja ja Ci to do dokładnie wytłumaczę. Twój psn id się zgadza ? Prościej i szybciej będzie na party zamiast się rozpisywać ... Myślę, że wieczorkiem powinienem znaleźć dla Ciebie trochę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach