lukas_sz 3 Napisano 16 Październik 2014 Driveclub - gram wieczorami mój id Lukas_Sz81. Zapraszam do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barunio 0 Napisano 16 Październik 2014 Fifa 15 (chociaż w zasadzie nie umiem w to grać), od czasu do czasu Destiny i Killzone -> BarunioPL. Gram rzadko, zwykle wieczorami ale zaproszenia mile widziane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doberFP 0 Napisano 17 Październik 2014 Jak są chętni do gry w FIFĘ 15 na PS4 to zapraszam na forum Turniejowe www.fifaplay.com.pl codziennie organizowany jest jakiś turniej/liga/puchar, czasami turnieje o nagrody. Wystarczy wejść na forum i pod logiem strony w tabelce z zapisami wyszukać zapisów na dany dzień, zapisać się podając nick z forum, gg, drużynę którą chcemy grać(do wybrania dostępne w danym turnieju w rozpisce) o przyjętym zapisie decyduje kolejność dodania postu, drużyny nie mogą się powtarzać. Po zapisach są dodawane rundy, bądź kolejki w zależność czy to liga czy puchar. Na rozegranie meczu mamy kilka dni, po wcześniejszym ustaleniu z rywalem terminu. Teraz trwają zapisy do turnieju sponsorowanego o nagrody http://www.fifaplay.com.pl/forum/1278-adzior-cup/ UWAGA: Nie jestem adminem tejże strony. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 18 Październik 2014 Poszukuję chętnego/ych do co-op i porobienia trofek multi w sniperze 3. Jak ktoś chętny to zapro i wiadomość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 19 Październik 2014 PSN: AdRiaN__x GRY: PS+, Diablo 3, wkrótce Farcry 4 i AC Unity HS: on Wiek: 30+ Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strejcik 2 Napisano 20 Październik 2014 Szukam do gry diablo3/ Destiny :) psn strejt wiek 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZbyNioMir 0 Napisano 24 Październik 2014 "The last of us Remastered" oraz "Diablo III"- z tym, że w Diablo narazie muszę przejść przynajmniej raz fabułę, bo ktoś mi już doradził, że w innym przypadku otworzą mi się Akty które mam do pogrania, a tego nie chcę - wolę sam po kolei odkryć całą fabułę :) , ale do znajomych zapraszam, zawsze można się czymś podzielić itp. PSN: ZbyNioMir - gracz 30+ :) - dopiero ogarniam temat multiplayera na PS4, ale pierwsze kroki już zrobione, - grywam w tygodniu od 21.30 do 24.00, w weekendy dłużej, - zdarza mi się grać też we wcześniejszych porach ale wtedy raczej nie korzystam z czatu i mikrofonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 24 Październik 2014 The last of us, NBA 2k14 i FIFA 14: Kruczek293 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevin506 0 Napisano 24 Październik 2014 Gram w Fifa 15 i Plants vs Zombies Garden Warfare PSN : kevvin506 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papi90 0 Napisano 24 Październik 2014 szukam klubu w fifa15 ps4 psn ejfrut84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 24 Październik 2014 Chętnie powalcze w ufc, postrzelam w destiny lub poskacze w plusie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s6m66l 0 Napisano 24 Październik 2014 Szukam ludzi do pogrania w Destiny.Mile widziane osoby z niskim poziomem poniewaz dopiero dzisiaj zacząłęm zabawe. psn: joseph stealer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demer 0 Napisano 24 Październik 2014 Witajcie, przeniosłem się z X360 na PS4 i szukam znajomych do multiplayera. Aktualnie posiadam tylko FIFA 15, lecz wkrótce planuję zakupić CoD: Advanced Warfare i AC: Unity. Jeżeli jest ktoś chętny do wspólnej gry to zapraszam. Mój PSN_ID: demerPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosa5 1 Napisano 25 Październik 2014 Szukam ludzi do pogrania w Destiny.Mile widziane osoby z niskim poziomem poniewaz dopiero dzisiaj zacząłęm zabawe. psn: joseph stealer Ja tez dopiero zaczelem grac dodaj mnie do znajomych mam dopiero 2 lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nehake 0 Napisano 25 Październik 2014 Za miesiąc mam zamiar kupić GTA V więc dodawać już na przyszłość PSN: Nehake PS: Chętnie zagram za pomocą opcji share play w fife 15 jeśli będzie taka możliwość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazur91 0 Napisano 26 Październik 2014 Chetnie postawie z kims klocka w minecrafcie, poumieram w bf4, lub zagram w driveclub, jesli kiedys multi zacznie dzialac. :) nick w psn: koci_pazur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzaplpl 0 Napisano 27 Październik 2014 Chetnie pogram w - Fifa15 , Prosze dodawac nick krzaplpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteHussar 10 Napisano 28 Październik 2014 Szukam chętnych do War Thunder ( czołgi i samoloty) PSN ID: whiteHussar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sinner1187 1 Napisano 30 Październik 2014 Witam Szukam chętnych do ostrego przetestowania bety Evolved jutro (piętek) wieczorem i w nocy:). Jeśli też dostałeś kod i nie masz z kim grać zapraszam. PSN ID Sinner1187 Headset mile widziany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 30 Październik 2014 Panowie szukam chętnych do gry w Bete Evolve. Psn: Laska_WE. Napiszcie w wiadomości ze chodzi o Evolve. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 1 Listopad 2014 Szukam chętnych do gry w Wirtualnym Klubie w Fifa 15. Jeśli ktoś ma ochotę pograć to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarek 4 Napisano 1 Listopad 2014 Jak ktoś chętny, żeby pograć friendly sezon albo cokolwiek w fifie 15 zapraszam nick psn: Sz4r3k_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kajetas 0 Napisano 5 Listopad 2014 Witam szukam osób chętnych do grania wspólnego w gry: -Diablo 3(ps4) -Cod AW(ps4) PS id: k443355 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klasyczny 11 Napisano 5 Listopad 2014 (edytowane) Szkuam zgranej ekipy powyzej 21 roku do wspolnego inline w gta v na ps4 od 18 listopada;) gra glownie wieczorami po 21 i weekendy. Zalezy mi na dobrym funie. Wiek 28 Nick PSN: klasyczny Wysylajcie zapki tylko napiszcie cos w temacie o co kaman;) pozdr Edytowane 5 Listopad 2014 przez klasyczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Calado 0 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Szukam chętnych do grania online, przede wszystkim dla rozrywki. Gram głównie wieczorami (po 20-21), weekendy i dni wolne ;) Systemy: PlayStation 3 PlayStation 4 Gry: Destiny gry z PS+ GTA V (PS4) i inne Headset - jest wiek - 31 lat PSN ID - Calado_PL Zapraszam ;) Edytowane 10 Listopad 2014 przez Calado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach