Jakub Szałkowski 0 Napisano 23 Listopad 2014 Ja zagram w gta 5 ale za kilka dni Psn: szalkowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 26 Listopad 2014 Szukam chętnego do zrobienia/pomocy trofików co-op w FC4. Proste i bez spinki, na PS4 jestem zalogowany codziennie 14-21 i od 1-ej do 3 nad ranem. Tutaj na forum też zaglądam także PW lub tomi915 na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) Witam, jesli ktos jest zainteresowany wspolna gra lub po prostu do pogadania, zeby miec siebie w znajomych zawsze cos sie znajdzie do gry itp to serdecznie zapraszam. Gry ktore glownie mnie interesuja to : Battlefield 4The Crew (za tydzien premiera) gra mi sie bardzo spodobala i mnie wciagnela, kwitesencja tej gry jest wlasnie kooperacja wiec jezeli ktos tez jest tak nastawiony jak ja to wysylajcie zaproszenia ! NICK NA PSN: Banan91PL Wiek: 24 lata Edytowane 28 Listopad 2014 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zoldu 0 Napisano 4 Grudzień 2014 Jeśli ktoś ma ochotę na Advanced Warfare lub Injustice, to mój PSN to Zoldator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
famas27 0 Napisano 4 Grudzień 2014 siemanko wszystkim, chętnie pogram, śmiało zapraszać, PSN= famasik27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strejcik 2 Napisano 5 Grudzień 2014 psn strejt wiek 24 mikrofon jest gram głównie wieczorem Chętnie pogram z kimś w : Gta V Diablo 3Fifa 15Destiny Fc4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vecti 6 Napisano 5 Grudzień 2014 Witam, chętnie pogram w multi w coś ciekawego. Obecnie posiadam AC:Unity, GTAV, TLOU Remastered, PS+ Zwykle dostępny wieczorami. Lat 27. PSN: Vecti Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 6 Grudzień 2014 (edytowane) Gram raczej wieczorami. Wiek 30 Głównie: Gta v Fifa 15 Battlefield 4 Psnid: pawel000k Edytowane 6 Grudzień 2014 przez pawelk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalek922 0 Napisano 8 Grudzień 2014 Witam wszystkich :)Chętnie zagram w:Gta 5Battlefield 4 (Premium)Plants vs Zombies Garden WarfareDestiny (narazie tylko wersja darmowa z PSStore)+gry z PS +Wiek:22PSN: michalek922 Mam mikrofon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionSwwy 0 Napisano 8 Grudzień 2014 Siemka! ;)Poszukuje ludzi do gry w The Crew (posiadam mikrofon). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matixio 11 Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) Chętnie pogram :) Gram zazwyczaj wieczorami. I weekendy Wiek 18 System: PS3 Głównie gram w :Gta v, Fifa 15 Psnid: Matixio_PL Edytowane 8 Grudzień 2014 przez Matixio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dymar 0 Napisano 8 Grudzień 2014 Szukam znajomych do wspólnego pogrywania Grywam bardzo różnie Wiek 25 Platforma PS4 Gram w GTA V, Driveclub i LBP3 PSN ID dymarPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandytaa 0 Napisano 10 Grudzień 2014 Witem chętnie pogram w Fife 15 Ps3 PSN : Bandytaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gramppp 0 Napisano 11 Grudzień 2014 (edytowane) Witam chętnie pogram w wszystko co mam, także darmówki, udziele pomocy czy choćby udostępnię profil do porównania trofeów:) psnid: gramppp wiek: 24 lokalizacja: Brzeg/Tilburg Oczywiście na PS4 Edytowane 11 Grudzień 2014 przez gramppp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olszu 0 Napisano 11 Grudzień 2014 PSN :Olszu_pl FIFA 15, COD AW, moze niedlugo GTA. Zapraszam do popykania, hs mile widziany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 20 Grudzień 2014 PSN: SAKO_DNB Fifa 15, Diablo III, Maden 25, UFC, Killzone, DriveClub oraz plusowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack77 0 Napisano 20 Grudzień 2014 Witam. Chętnie pogram online, gram głównie wieczorami. PSN: Gall-77- HS: Jest Wiek: 37 Platforma: PS4 Gry: Driveclub, Dragon Age: Inkwizycja, Killzone SF, Need for Speed Rivals, The Crew. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 21 Grudzień 2014 (edytowane) Witam, Poszukuję chętnych(ego) do zrobienia garden ops na poziomie crazy w Plants vs Zombies. Samemu nie daję rady Edytowane 21 Grudzień 2014 przez kiniol78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitrekssj2 1 Napisano 24 Grudzień 2014 PSN: Pitrek22 Fifa 15, Diablo III. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nivek447 0 Napisano 26 Grudzień 2014 Witam Psn : Nivek447 Wiek: 26 HS: Jest Gry: Destiny,GTA V, Dragon Age Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Ripper 9 Napisano 26 Grudzień 2014 (edytowane) Siema! Szukam kogoś do gry w Final Fantasy XIV A Realm Reborn na PS4. PSN: Jamnior Wiek: 24 HS: jest, wszelkie teamspeaki też do ogarnięcia. Grywam raczej wieczorami. Granie bardziej dla funu ;) W razie co z chęcią też popykam np w Destiny, Warframe i DC Universe Edytowane 26 Grudzień 2014 przez The Ripper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koli83 0 Napisano 27 Grudzień 2014 Witam chętnie pogram w FC4 na ps3 mam headset id:rozbark Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladykillergs 0 Napisano 28 Grudzień 2014 (edytowane) Witam.. Szukam osób do przyjemnego online na poziomie. Wspólne gry napewno się znajdą. np gta V, diablo3, dragon age, fifa 15, the crev, thunder war... Grywam przeważnie wieczorami. Pozdrawiam PSN: schranz_funn Wiek:27 HS:jest PLATFORMA: PS4 Edytowane 28 Grudzień 2014 przez ladykillergs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guliWKS 4 Napisano 28 Grudzień 2014 Też chętnie pogram on-line: psnID: guliWKS Wiek: 31 HS: jest Platforma: PS4 Gry: GTA V, Fifa 15, UFC pora: różnie - generalnie pracuję wieczorami i nocami, ale dostosować się mogę ;) <spam> (jakby ktoś potrzebował taniej taxi we Wrocławiu to zapraszam) </spam> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qadir 0 Napisano 28 Grudzień 2014 (edytowane) Siema, chętnie pogram z kimś w d3 na hardcore mam całkiem świeża postać 70lvl ew mogę zacząć od zera byle by z kimś PS4 PSN: qadiro Edytowane 28 Grudzień 2014 przez qadir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach