xavris 2446 Napisano 1 Listopad 2019 (edytowane) Grubo... Fantastyczny filmik, genialna wiadomość, że gra bedzie nastawiona na pve. Do tego uczciwe podejście do graczy pierwszej części, będą mieli wszystkie mapy, tryby bohaterów. Ci którzy kupią druga część zachowają wszystkie przedmioty. W zasadzie płacimy za rozbudowane pve. Kto go nie potrzebuje zostaje przy pierwszej części i ma spokój. Dla mnie uczciwe, ale oczywiście internet narzeka. Hammer DOWN ! Edytowane 1 Listopad 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 1 Listopad 2019 Overwatch (generalnie gry blizza w sumie) to chyba jedyny współczesny tytuł, w którym polski dubbing nie powoduje u mnie odruchów wymiotnych. Młotem w hołotę zgurwyzyny ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 18 Listopad 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 18 Listopad 2019 Dobrze się grało w pierwszą część ale jakoś nie specjalnie czekam na drugą.... Też tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 19 Listopad 2019 (edytowane) Czekam, w jedynkę przegrałem sporo godzin, jestem pewny ze dwójka utrzyma ten poziom i znowu przepadnę na dziesiątki godzin. Edytowane 19 Listopad 2019 przez manoszek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach