Numinex 636 Napisano 14 Kwiecień 2020 Pytanko do posiadaczy tytułowego modelu Tyle co przywiozłem do domu świeżutki egzemplarz. Suma sumarum ciała cicho i kulturalnie, jednak zastanawia mnie dziwny dźwięk wydawany przez wiatrak - słychać go dopiero gdy się pochylę nad konsolą. Jest to swoiste tykanie/grzechotnie. Coś jak tu w pierwszej połowie filmu: https://www.youtube.com/watch?v=vV-Vyaq6ryg Czytałem już sporo opinii i materiałów ale nie mogę znaleźć wiążącego potwierdzenia - czy jest to normalne? Moja stara bazowa PS4 jedynie szumiała ciszej/głośniej, ale nigdy nie słyszałem wyraźnego, mechanicznego dźwięku wiatraka. Część osób pisze, że to norma, część że u nich konsola śmiga cichutko. I bądź tu mądry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 15 Kwiecień 2020 Ja mam ten model ale zazwyczaj gram leżąc na kanapie a nie pochylony nad konsolą bo wtedy słabo widzę tv A na poważnie. Jak nowa graj,będzie się coś działo oddasz na gwarancji i już. Nie słychać nic przy normalnym użytkowaniu więc nie wiem po co szukać problemów. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach