blackholesun 0 Napisano 22 Lipiec 2008 Panowie spokojnie Zapytanie było o gry dla dzieci. Zapytałem w imieniu znajomego. Rodzice chłopca spędzają z nim masę czasu na powietrzu i naprawdę aktywnie organizują mu czas. Matka chłopca jest psychologiem - nie da mu zrobić krzywdy. Ojciec dziecka to również rozsądny facet (informatyk) i z pewnością nie pozostawi go pod opieką pada.Wszystko z umiarem - rodzice są tego świadomi - dziękujemy za sugestie i serdecznie wszystkich pozdrawiamy Spoko, już zostali osądzeni przez doświadczonego rodzica, Borysa85... (swoją drogą, niezłe bdzury, Borys). A w temacie - muszę przyznać, że jeśli chodzi o kolekcję gier dla dzieciaków, niekoniecznie tych najmłodszych, to jest bieda. Dajmy na to, platformówki. Ile jest wypasionych platformówek na ps3? Jedna. Ratchet i Clank. Mój młodszy syn pyka jeszcze w The Simpsons Game, ale ogólnie nie widzę dla niego zbyt wiele tytułów. Teraz gra w demko Wall-E, ale raczej nie wygląda to na grę wysokich lotów. Aha jeszcze Burnout Paradise. Kosi lepiej ode mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 22 Lipiec 2008 Prawdę powiedziawszy to dla dziecka bardziej Wii się nada ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 22 Lipiec 2008 Prawdę powiedziawszy to dla dziecka bardziej Wii się nada ;p Ale to nie dziecko jest napalone na PS3, tylko tata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 22 Lipiec 2008 Ale to nie dziecko jest napalone na PS3, tylko tata Tak, ale co nie zmienia faktu, że Wii będzie lepsze Dalej polecam zestaw film Kung Fu Panda + gra. Dziecko aż będzie drżało z wrażenia podczas gry w coś co widziało w kinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach