RomanVelBurdel 2 Napisano 18 Kwiecień 2011 Uuu, troche się spóźniłem :P. Ja mogę porobić z tobą te trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 7 Lipiec 2011 Czy jest ktoś chętny na trofiki online w tej grze? Moje PSN ID bujaczes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mattinap 1 Napisano 26 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie MC LA Complete Edition. Niedawno sobie to kupiłem i miałem od początku pewien problem/zagwozdkę: a mianowicie straszną pikseljozę przy jakiejkolwiek rozdzielczości ustawionej w PS3. Nawet gdy mam ustawione 1080p, to menu XMB (odpalone w trakcie gry), menu gry i sama gra wyglądają bardzo słabo. Przeszkadza to tym bardziej że mam 40cali i gram z dość bliskiej odległości. Czytałem, że MCLA nie jest natywnie w 1080p, ale u mnie to wygląda gorzej niż jakakolwiek inna gra w 720p. Czy u was też piksele tak biją po oczach? Widać to szczególnie przy podglądzie mapy. Wiem, że trochę odkopuję, ale może ktoś jeszcze w to gra, albo chociaż miał taki problem. Aha, i jest to jedyna gra na mojej ps3, która nie posiada żadnych danych w "narzędzie danych gier". Myślałem o wersji mojej gry, czy może się nie zaktualizowała (byłoby dziwne). Niemniej, i tak nie mogę tego sprawdzić. Edytowane 26 Kwiecień 2012 przez Mattinap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 14 Sierpień 2012 Szukam 4 śmiałków, którzy chcieli by wbić trofeum T-Mobile myFaves w Midnight Club LA. Moje PSN ID: FilSter1PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 18 Marzec 2013 Orientuje sie ktoś czy w wersji complete edition są jakieś kody na dodatki czy one już są w grze? Bo gościu ma do sprzedania używaną prawie nówke tylko rozpakowaną i pisze że żadnych kodów nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek47 2 Napisano 10 Kwiecień 2013 Sam kupowałem używaną complete edition i nic nie ściągałem, Nie ma żadnych kodów. Wszystko jest na płycie, więc kupuj śmiało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach