cwir 12843 Napisano 3 Grudzień 2008 Witam,Jako, że jestem nowy na forum chciałem się ze wszystkimi serdecznie przywitać! PES 2009 bardzo mi się spodobał i przypadł do gustu. Mam pytanie. Gdy wychodzę trójką zawodników i dajmy na to ten z lewej ma piłkę. Próbuję zagrać do napastnika po prawej stronie naciskając "trójkąt" (ps3), ale piłka trafia do napastnika całkiem po prawej stronie, mimo, że zagranie było kierowane do tego środkowego. Czy ktoś wie jak wykonać tego typu podanie, tyle, że celne? Nie wiem czy napisałem to dość zrozumiale, ale będę starał się to jakoś lepiej wytłumaczyć i może uda mi się to przedstawić na filmiku. A w ktora strone wciskasz d-pad przed podaniem? Bo jak akcja wyglada mniej wiecej tak jak na obrazku ponizej, to jak wcisniesz d-pad do gory i wcisniesz trojkat to bedzie podawal do tego calkiem u gory (3 - choc jest on za daleko i najpewniej sie to podanie nie powiedzie chyba ze nie ma wogole obroncow), a zeby wystawic pile temu w srodku (2), trzeba wcisnac d-pad pod skosem (gora-lewo) i trojkat. Genearlnie gra jest wybredna jesli chodzi o podania i wcale nie pomaga jak poprzednio wiec trzeba kierunki wciskac dokladnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 13 Grudzień 2008 (sorry za doublepost) Do tych co ogladali wlasnie Barca - Real: Ci goscie graja jak w PESie!!! A Messi jest mistrzem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oracz 0 Napisano 19 Grudzień 2008 A powiedzcie mi jedną rzecz! Czy idzie jakoś wyłączyć to auto przenoszenie? Jak np. gram z kolegą i on biegnie i nagle nastepuje moment podania ja chce zrobić wślizg gościem ktory jest przy podajacym, a zaraz sie zmienia zawodnik i robie wslizg gosciem innym ktory kryje zawodnika do ktorego leci pilka ten mnie z latwoscia objezdza bo jestem na ziemi i trace brame zazwyczaj. Jak to wylacZyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 21 Grudzień 2008 A powiedzcie mi jedną rzecz! Czy idzie jakoś wyłączyć to auto przenoszenie? Jak np. gram z kolegą i on biegnie i nagle nastepuje moment podania ja chce zrobić wślizg gościem ktory jest przy podajacym, a zaraz sie zmienia zawodnik i robie wslizg gosciem innym ktory kryje zawodnika do ktorego leci pilka ten mnie z latwoscia objezdza bo jestem na ziemi i trace brame zazwyczaj. Jak to wylacZyc? hmm...chyba musisz asystenta zredukować do minimum. W meczach towarzyskich jest on przy wyborze, którą drużyną kierujesz (gospodarz, czy gość). Wtedy manualnie musisz zmieniać kontrolowanych piłkarzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 31 Grudzień 2008 czy zczail ktos jeszcze ze jak sie skonczy mecz i jest ten widoczek na stadion i sie kamery zmieniaja i slychac ludzi itp (zanim sie wcisnie Play Again...), to na stadionie leca piosenki z PES 2008? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FauPeR 2 Napisano 3 Styczeń 2009 no leca ; ] ale ja ustawilem playliste, nawet w przerwie leci moja muza, peesowe hity ciezko strawne ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasWPR 0 Napisano 12 Styczeń 2009 Czy ktoś z was grał przez sieć w PESa?grając,zacina mi sie momentami od czego to może byc zależne?w sumie prędkość mam chyba wystarczającą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopelspl 1 Napisano 10 Luty 2009 Witam Potrzebuje pomocy a nie mogłem znaleść tego tematu, a mianowiscie chodzoi o BUNDESLIGE. Niestety najwiekszą porażką tej gry jest brak tej ligi,a wiem że można w jakiś sposób pobrać ją. Proszę o ewentualny link do pobrania patcha i czy gra chodzi w 100% z tym patchem (nie zawiesza się itp.) Dzięki z góry Pozdrawiam P.S Chodzi oczywiscie o patcha na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frater25 7 Napisano 11 Luty 2009 Czy ktoś z was grał przez sieć w PESa?grając,zacina mi sie momentami od czego to może byc zależne?w sumie prędkość mam chyba wystarczającą... Jaką masz prędkość łącza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volter 0 Napisano 18 Luty 2009 witam:) jak mam wgrać patcha 1.30 na ps3 ?? zrobiłem tak samo jak z patchem 1.20 ale nic się nie zmieniło...z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ktosiek 0 Napisano 18 Luty 2009 Witam. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co muszę zrobić żeby gra ć przez neta w PES-a 2009. Tam trzeba jakąś licencje wykupić czy coś takiego. Co dokładnie muszę zrobić, jak wykupić taką licencję i ile to kosztuje??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ktosiek 0 Napisano 18 Luty 2009 Codzi mi oczywiście o PES 2009 na Play Station 3. jak Grać w PES-a przez internet na konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiar 0 Napisano 18 Luty 2009 wystarczy kupic gre i sie zarejestrowac:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frater25 7 Napisano 18 Luty 2009 wystarczy kupic gre i sie zarejestrowac:P A jak już kupisz grę ,to sam sobie wszystkie hasła wymyślasz, nie zapomnij sobie ich zapisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ktosiek 0 Napisano 18 Luty 2009 Dzieki. czyli to całkowicie za free jest ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frater25 7 Napisano 18 Luty 2009 Dzieki. czyli to całkowicie za free jest ?? Jasne że za free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiar 0 Napisano 18 Luty 2009 A co do Update'a nowego z numerem 1.0.0.3 to , wczoraj podczas włanczania gry właczylo mi sie jakies sciagnaie akualizacji do Pes2009 ale jak juz właczylem gre to nic sie nie zmieniło. Wiec dzisiaj weszłem w gre System Settings/download/ i znalazło mi nową wersje gry do pobrania no to pobrałem i działa :P , od dzisiaj on oficjalnie jest chyba dostępny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m00 0 Napisano 26 Luty 2009 witam, Poszukuję opisu kombinacji przycisków pada do pes2009 - standardowe ruchy + tricki, ust. taktyki podczas gry itp. Przeszukałem forum i nie znalazłem nic konkretnego. Byłbym wdzięczny za manuala. Pozdrawiam zapaleńców pes2009 m00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 26 Luty 2009 taktyke ustawiasz L2 + o, [], /\,x a tricki to sam robi zawodnik, ewentualnie poprzez wciskanie R2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m00 0 Napisano 27 Luty 2009 taktyke ustawiasz L2 + o, [], /\,xa tricki to sam robi zawodnik, ewentualnie poprzez wciskanie R2 dzięki za odzew ale to akurat wiem. Może coś bardziej zaawansowanego ... ? Jestem także ciekawy czym sterujecie: kursorami czy gałką)? m00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ktosiek 0 Napisano 27 Luty 2009 Znalazłem informacje, że pojawił się nowy option file : http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=64749 wersja 1.05, z licencjami itd. Jak pobrać te pliki i jak wgrać je później na PS3. Proszę o dość przejrzyste wskazówki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m00 0 Napisano 27 Luty 2009 Znalazłem informacje, że pojawił się nowy option file : http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=64749wersja 1.05, z licencjami itd. Jak pobrać te pliki i jak wgrać je później na PS3. Proszę o dość przejrzyste wskazówki. 1) sciągasz Option File 2) wypakowujesz i nagrywasz na pen`a ( Musisz zrobić tak, żeby wszystko było w folderze o nazwie PS3 wtedy będzie to widoczne dla konsoli) 3) Odpalasz konsole i wchodzisz w Save Data Utility , dalej w USB Device 4) Powinieneś widzieć twarze nowych zawodników i herby do skopiowania 5) Kopiujesz każdy plik pojedyńczo 6) Odpalasz grę ten krótki acz bardzo dobry manual zawdzięczamy userowi LSD. m00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ktosiek 0 Napisano 27 Luty 2009 OK. ale jak pobrać to option file, bo wchodzę w taki link http://rapidshare.com/files/20176520..._File_2.01.rar i nie wiem coz robić żeby pobrać jakoś :/ co mam zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ktosiek 0 Napisano 27 Luty 2009 Sorry idiotyczne pytanie :/, już mam . Takie to prosteprzecież ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 27 Luty 2009 Jeżeli nie masz konta na rapidshare to klikasz we free user po czym musisz poczekać kilkadziesiąt sekund i ściągasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach