Emir 2 Napisano 21 Sierpień 2008 Game Details Developer: FluffyLogic Publisher: SCEE Genre: Strategy Format: PLAYSTATION 3 Release date: November 2008 Players: 1 Network play: no network play Media type: Download Więcej info TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 22 Październik 2008 screenki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 22 Październik 2008 http://www.ps3forum.pl/Savage-Moon-t10880.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kane11 0 Napisano 8 Maj 2009 I jak warto kupić czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 8 Maj 2009 Jest demo Savage Moon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 8 Maj 2009 ja gierke mam z wymiany......początkowo po pierwszych 5ciu minutach wyłączyłem.........ale dziś usiadłem na dłużej i o dziwo mnie wciągnęło.....tak jak kiedyć poczciwe DUNE na psx'a :) warto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 10 Maj 2009 Moim zdaniem , gra do niczego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 11 Maj 2009 Moim zdaniem , gra do niczego. Fajnie, ze poparles to argumentami, juz nie mowie o sensownych, ale jakichkolwiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kane11 0 Napisano 11 Maj 2009 (edytowane) wydatek do dupy. płacisz i to jeszcze tylko za kilka leveli bo puźniejsze są tek jebnięcie trudne, że nawet walkthrue z Youtube nie pomaga w przejściu. Co za idiota to testował? Edytowane 11 Maj 2009 przez qgar Jak to fajnie czasem zajrzec do slownika i nie uzywac wulgaryzmow, prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 12 Maj 2009 (edytowane) Dla mnie gra bardzo fajna z tego rodzaju zabawy. Pamietam jak sie gralo w gierki po necie lub w wc3 wlasnie tego typu. Co do gry napisze jedno, no moze dwa, grafika bardzo cieszy oko. Sama gra do 3 poziomu bez wysilku, lecz pozniej zaczynaja sie schody pierwsze kilka podejsc, nalezy sie zorientowac jak nasze robaczki beda chcialy sie dostac do bazy :] 4 i 5 lvl meczylem sie 2 dni :/ na 6 juz nie mialem o czym myslec, wiec zagladnalem na yoyo i w pierwszym filmiku od razu widac ze aby przejsc gre trzeba miec odpowiednia taktyke i PRZEDE WSZYSTKIM dzialko ktore powieksza zasieg zaszych maszyn smierci !!!! heh ja sie bez nich jakos uporalem, ale dalsza gra nie bylo mozliwa do ukonczenia (taka ot moja mala gafa) gre polecam tym co lubia tego typu rabanke :] Edytowane 12 Maj 2009 przez Dzibada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 12 Maj 2009 Grałem właśnie w demo i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobało. Muszę się zastanowić, może się skuszę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 9 Sierpień 2009 Gra skończona, bardzo polecam miłośnikom TEGO TYPU GIER. Najpierw polecam zapoznac się z demem. Co do poziomu trudności, muszę przyznać, że nieco się zawiodłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Sierpień 2009 Co do poziomu trudności, muszę przyznać, że nieco się zawiodłem. Hę?! :woot: No to jesteś niezły Terminator. Ludzie (w tym ja), rzucają tą grę po 3 mapie. Bardzo fajna i ładna gra tak poza tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 9 Sierpień 2009 Hę?! :woot: No to jesteś niezły Terminator. Ludzie (w tym ja), rzucają tą grę po 3 mapie. Bardzo fajna i ładna gra tak poza tym :) Grałem z kumplem który też lubi takie gry, udało nam się ją skończyć w niecałe 2 dni ;). w sumie 2 plansze były naprawdę trudne, reszta jakoś idzie. Podstawa to zwykłe wieżyczki, upgradnięte na 5 lev, repair i amplifier towers. Sprzątają praktycznie wszystko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziomek 0 Napisano 5 Październik 2009 Grałem z kumplem który też lubi takie gry, udało nam się ją skończyć w niecałe 2 dni ;). w sumie 2 plansze były naprawdę trudne, reszta jakoś idzie. Podstawa to zwykłe wieżyczki, upgradnięte na 5 lev, repair i amplifier towers. Sprzątają praktycznie wszystko ;) siema! ta giera jest zerznieta z UMS (use map settings) StarCrafta z pieca (jak ktos gral w defency to wie o co chodzi) swietna giera, ja jestem na 7 levelu wlasnie i widze, ze poziom rosnie bardzo szybko :D ogolnie nie wiem czemu nie moge naprawiac wiezyczek (moge naprawiwac jedynie podstawki do wiezyczek ale samych wiez nie moge naprawic, moge je jedynie sprzedac)... moze jakis maly help? :P pozdro P.S. Prosze o zalozenie tematu Bomberman Online w dziale gry z PSN pzodrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 6 Październik 2009 ogolnie nie wiem czemu nie moge naprawiac wiezyczek (moge naprawiwac jedynie podstawki do wiezyczek ale samych wiez nie moge naprawic, moge je jedynie sprzedac)... moze jakis maly help? :P Proponuję budowanie wieżyczek naprawczych - działają samoczynnie i naprawiają usterki wież, które znajdują się w obrębie ich pola działania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziomek 0 Napisano 6 Październik 2009 Proponuję budowanie wieżyczek naprawczych - działają samoczynnie i naprawiają usterki wież, które znajdują się w obrębie ich pola działania. ooo :) dzieki p.s. BOMBERMAN ONLINE - psn id: poziomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach