Pips 16 Napisano 21 Sierpień 2008 Gameplay z Lipska, co powiedzieć? Grafika ładna i widać że ziomek chyba dorwał dopiero PSP bo koślawo mu idzie Gameplay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 22 Sierpień 2008 Nie będzie źle. Zapowiada się fajny tytuł na psp Wiecie coś na temat Multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 25 Sierpień 2008 Oby twórcy zachowali klimat z części na PS3 . Grafika bardzo ładna, co mnie nie dziwi. Słyszałem, że gra jest robiona na tym samym silniku, co Syphon Filter: Logan's Shadow. A jeśli chodzi o multi, to nawet nie wiem czy będzie . Tam, gdzie oglądałem/czytałem nikt nic nie wspominał o multi, a to przeciaż jedna z mocniejszych stron Resistane . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 25 Sierpień 2008 Ogólnie gra zapowiada się naprawdę przyzwoicie. Tylko ten widok z perspektywy trzeciej osoby nie przypadł mi do gustu. A co do tego, że PSPkowy Resistance chodzi na tym samym silniku co Syphon Filter: Logan's Shadow to chyba rzeczywiście prawda. Porównajcie mechanikę chowania się za osłonami w obydwu grach. Są do siebie łudząco podobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Październik 2008 Ogólnie gra zapowiada się naprawdę przyzwoicie. Tylko ten widok z perspektywy trzeciej osoby nie przypadł mi do gustu. A co do tego, że PSPkowy Resistance chodzi na tym samym silniku co Syphon Filter: Logan's Shadow to chyba rzeczywiście prawda. Porównajcie mechanikę chowania się za osłonami w obydwu grach. Są do siebie łudząco podobne. Widok z trzeciej osoby zawsze mozesz zmienic w opcjach. Zazwyczaj jest taka opcja, wiec pewnie i tu bedzie... . Poza tym, juz nie moge sie doczekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 1 Październik 2008 Gra zapowiada się nieźle Teraz pozostaje tylko czekać. trzymam kciuki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 9 Marzec 2009 Jakie odczucia macie po przejściu demka? Mi się gra bardzo spodobała, do tego multiplayer ma być jej mocną stroną. W końcu jest powód dla niektórych do odkurzenia konsolki. Po premierze mozemy zorganizowac jakieś ustawki z forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 10 Marzec 2009 Mamy prawdziwego killera na PSP. IGN 9.2/10 :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 10 Marzec 2009 Jedyne co wypada powiedziec to: Nareszcie. Takich killer-appow powino byc 10 razy tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChudY 0 Napisano 11 Marzec 2009 Game Trailers 9.4/10.Będzie grania oj będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 13 Marzec 2009 17 premiera, a juz pelno tego na torrentach ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pacholak 0 Napisano 16 Marzec 2009 ja jut tez gralem i bardzi przypomina SF:LS ale fajna tylko ze ja troche nie ogarniam tego sterowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 18 Marzec 2009 A wg mnie sterowanie jest bardzo dobre :) o niebo lepsze niz w syphon filter :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 19 Marzec 2009 A może się umówimy na jakąś partyjkę online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluska 0 Napisano 20 Marzec 2009 (edytowane) Jestem za! moge nawet i teraz...wczoraj gralem z jakimis polakami..ładna była rozwałka :D moj nick :kluska27 Edytowane 20 Marzec 2009 przez kluska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinobi10 0 Napisano 16 Sierpień 2009 mam pytanie ponieważ na gwiazdkę kupuje psp i ten tytuł mnie zainteresował ale mam pytanie jak w tej grze się steruję jak się namierza cel ? to jest automatyczne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChomikVille 0 Napisano 11 Wrzesień 2009 Tak, namierzanie jest automatyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach