Skocz do zawartości
saincik

Gry w pudelku czy e-dystrybucja?

Rekomendowane odpowiedzi

Odkopuję temat.

Dostałem maila od Sony - "Już teraz pobierz pełną wersję gry na PLAYSTATION®3 z PLAYSTATION®Store - za jedyne PLN 239.00!"

Cena jest ultra odpychająca, na allegro bym kupił 3 pudełkowe wersje. Nie wiem czy dziś jest 1 kwietnia ale mój kalendarz mówi inaczej.

pyt: Śmiac się czy płakac?

odp: rzygac!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tez dostałem tego e-maila, dotyczy on Burnout Paradise. Ja jednak zdecydowanie bardziej wolę e-wersje, brak śmieci (pudełek) na półce, szybsze ładowanie, nie muszę wkładać płyt, nie martwię się, że się zarysują. Jedyna wada to mały dysk w PS3 ale i to da się zmienić. Ja podchodzę do tego tak, kupuję to co tańsze ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też dostałem maila wczoraj, cena śmieszna. Mam nadzieję, że sprzedaż będzie mała, następnym razem pomyślą z ustalaniem ceny. Chociaż w USA może to ludzie kupią, a pod ten rynek głównie ustalają ceny, z uwzględnieniem przelicznika 1$=1euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odkopuję temat.

Dostałem maila od Sony - "Już teraz pobierz pełną wersję gry na PLAYSTATION®3 z PLAYSTATION®Store - za jedyne PLN 239.00!"

Cena jest ultra odpychająca, na allegro bym kupił 3 pudełkowe wersje.

Ano a tutaj co robią, ludzie aby się sprzedawało click Przyznam, że dość oryginalny pomysł i głupi jednocześnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odkopuję temat.

Cena jest ultra odpychająca, na allegro bym kupił 3 pudełkowe wersje. Nie wiem czy dziś jest 1 kwietnia ale mój kalendarz mówi inaczej.

pyt: Śmiac się czy płakac?

odp: rzygac!

nie lubię rzygać ja się wtedy załamałem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi