Skocz do zawartości
Emir

PURE

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma błota? jest ,trasy sa super a rywalizacja jest ostra w trybie freestyle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz, ale to błoto nie jest aż tak błotniste jak w MS ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WIe ktos moze jak sie zmienia specjal triki ???

O ile się nie mylę, każdy kierowca ma swój jeden dany special trick, którego nie możesz zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sie mylisz :P ale nie do konca kazdy ma ale mozna jeszcze zmieniac albo robic tylko nie wiem jak rózne znamienite wariacje bekflipy frontflipy lewo i prawo flipy ;P ale nie mam pojęcia jak

http://pl.youtube.com/watch?v=sZ1Mna0w6qs&...e=related   

Prosze bardzo i wogole qfa jak sie robi wasalnego zawodnika można czy to jakaś  jarząb ?

gra prawie tak samo jak ja ;D tylko ze ja Flipów nie motrafie mam juz 4** któres tam w klasyfikacji generalnej moge sie wspiąć jeszcze wyżej tylko jak sie robi flipy ?

żadna filozofia tak grac  tajemnica polega na tym ze jak znasz plansze to wiesz gdzie sa malutkie i maluteńkie jumpy by przytrzymać combosa moj rekord to 9900000 za 1 kombosa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...

To zastanów się, czy mówisz o special trick'ach, czy o kombinacjach normalnych i specjalnych tricków.

''WIe ktos moze jak sie zmienia specjal triki Co?''

W następnym poście piszesz zupełnie co innego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;D ej bo z tego co zauwazyłem to Flipy moga występować w zwykłych trikach ze ci nalicza 2000 i w specjal flipach co ci nalicza 7500 wiec raczej wiem o czym mowie :) a pisze tak bo nie wiem czy to sie zmienia czy na to jest kombinacja i chce sie dowiedziec o co tu chodzi  8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...

Zmieszany... Już się pogubiłem. ''kombinacjach normalnych i specjalnych tricków'' to chyba to samo co to ''Flipy moga występować w zwykłych trikach... i w specjal flipach''. Bo Flip + special trick to kombinacja, chyba że mówisz o czymś innym. Dobra, wyłączam się z dyskusji, bo gry nie mam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłbym tą grę już dawno, bo demo mnie zauroczyło, ale nonsensem jest dla mnie brak split screena, bo co mi po 16 graczach online, jak chciałoby się z kumplem usiąść i pojeździć, a MR:PR nie kupię, bo mi strasznie przypadł feeling PURE - całkowicie inna liga niż MotorStorm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalne flipy juz obczaiłem  robi sie je wciskajac 2* szybko Strzalke w góre ( ale gra  sie analogami i niewygodnie to sie robi ) tylko nie wiem jeszcze jak sie robi specjal flipy :D Tak zwane wariacje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

ktoś jest może chętny na ustawkę w PURE dla trofeów które trzeba zrobić w sieci??

psn-ID : Darqus

piszcie :)

Edytowane przez darqus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na serverach gra trochę ludzi i da się porobić trofki z netem związane? Czy gra jest trudna i czy puchary są trudne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam poszukuje kogoś do pomocy przy trofeach online,wygrać 5 wyścigów pod rząd itp.

Psn id:Tricker20PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi