Skocz do zawartości
Emir

Batman Arkham Asylum

Rekomendowane odpowiedzi

Strach na wroble jest genialny, przede wszystkim dzieki otoczce ktora wprowadza nas do pojedynkow z nim .... ostatni raz jest niesamowity ... juz mialem konsole restartowac :rofl:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strach na wroble jest genialny, przede wszystkim dzieki otoczce ktora wprowadza nas do pojedynkow z nim .... ostatni raz jest niesamowity ... juz mialem konsole restartowac :rofl:

Ja zresetowalem :DDDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się nie chciało wstać z łóżka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, o jakim strachu na wroble wy mowicie? Czyżby ja cos ominal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nam chodzi o Scarecrowa :) Bo wyglada jak strach na wróble lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak poczekałem naszczęście... ale mieliście tak, że wcześniej Wam jakby konsola się zawiesiła?? Przed filmikiem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, nagle takie 16 bitowe paski patternowe. Mówie o ku*wa co jest? Szybko padem wyłaczyłem gre, konsole i znowu. Patrze uhhh filmik. Mowie jak mi sie save skasował, i jakby było new game z tym ,,exclusivem'' grajacym Jokerem to mogiła. Sprzedaje gacka xD A tu nagle miła niespodzianka.. Uff to był najstraszniejszy moment ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile znajdziek macie? i mam jeszcze 1 pytanie jesli wykupie sobie umiejętności to one też będą w challenge room?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak nie masz wybuchowego żelu to nie masz w Challegne room

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tych pasków na ekranie to też pomyślałem, że save się poszedl ***** i wyłączyłem konsole. Już włączam laptopa, żebyt was o tym powiadomić, ale w midzyczasie włączyłem grę ponownie i przeczekałem. Po prostu masakra, myślałem że to koniec mojej czarnuli :fool:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yay, az taka panika was chwycila :D? ja jak tylko mi sie to pojawilo wlaczylem XMB, skoro dzialal, to od razu sie kaplem ze to w grze cos (zwrocmy uwage ze gacek przed kazdym wdechem gazu kasla).

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie psotaram o platyne :) Te zagadki są przekozackie!

PS. Wiedzieliscie ze na forum mozna dodawac pkt?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie psotaram o platyne :) Te zagadki są przekozackie!

Ogolnie platyna jest latwiutka w Batmanie, wystarczy szybko sie odnalezc w tym dynamicznym systemie walki azeby challenge kosic jeden po drugim na 3 medale.

Mimo wszystko jedna z przyjemniejszych platyn jakie ubilem.

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już platynę zmajstrowałeś? Dla mnie najgorsze jest w Challenge Combo jak są nożownicy i pały, ale głównie oni mi rozbijają ciągłość Combo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem musze znaleść dziennki Dr. Young. Ale jak właczam detective mode to nie pojawiaja sie zadne slady jak mam to znalesc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie moze gdzie jest wejscie do Caves od Arkham West ? Bo zostala mi tasma do zebrania w Caves ale z jednej strony nie moge tam wejsc a z drugiej na mapie jest wyjscie do Arkham West i nie ogarniam ktoredy z Arkham West moge sie dostac ... Combat Challenge tez cos mi nie idzie . ; f

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ufff, w końcu wytargałem Freeflow Gold Trophy po ciężkich bojach. 3 dni się męczyłem w tych challenge roomach :blink: Ale w końcu wymęczyłem platynę w Batmana i jestem solidnie zadowolony z tej gry jak i siebie. Ogółem poza 2 trofeami (freeflow perfection i wspomniany freeflow gold - większych problemów do zgarnięcia platyny nie powinniście mieć).

Te wszystkie niuanse, o których wspominacie rzeczywiście dodają iście psychodelicznej otoczki do tej już i tak mrocznej gry, która poszybowała w moim rankingu na wysoką pozycję.

Rocksteady zapowiedziało dalszy support DLC map z nowymi challengami wkrótce - i co ciekawe - za darmo. :ok:

Edytowane przez SouL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem musze znaleść dziennki Dr. Young. Ale jak właczam detective mode to nie pojawiaja sie zadne slady jak mam to znalesc?

Zle poszedles jak jestes w tym pomieszczeniu gdzie jest kilka osob idz prosto :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogółem poza 2 trofeami (freeflow perfection i wspomniany freeflow gold - większych problemów do zgarnięcia platyny nie powinniście mieć).

Zgadzam sie w 100%, no czyli jestes jak na razie druga (chyba) osoba na ps3site ktora zrobila platyne w batmanie, imo jak wspomniales, bardzo satysfakcjonujaca platyna.

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gram 4 godziny a mam dopiero 6 % mam pytanie czy te znajdzki to tylko takie znajdzki czy sa w nich jakies informacje?

mam jeszcze pytanie co to sa te zielone podpowiedzi nieraz jak sie wchodzi do pomieszczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gram 4 godziny a mam dopiero 6 % mam pytanie czy te znajdzki to tylko takie znajdzki czy sa w nich jakies informacje?

mam jeszcze pytanie co to sa te zielone podpowiedzi nieraz jak sie wchodzi do pomieszczenia

to nie są podpowiedzi tylko zagadki Ridlla, żeby je rozwiązać musisz przyskanować odpowiednią rzecz w danym pokoju. Te pytania mają cię w jakiś sposób naprowadzić na ich znalezienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sa zagadki. znajdzki odblokowuja roznie pierdolki do przegladania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wy tez tak macie ze nie możecie zwisać na gargulcach . Jak siedze na gargulcu mam tylko dostępny skok .

Nic innego nie moge zrobić

tylko ze w tej karcie tych zagadek jak cos sie odkrywa jest pod postacia batrangu ( czy jako to tam sie pisze )

I jakis opis po lewej stronie , nic nie pisze z daną znajdka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi