szymuR93 55 Napisano 12 Wrzesień 2009 Pytanie z innej beczki. Może ktoś był dziś w Katowicach na giełdzie i widział tam Batmana, bo 2 tyg. temu nie mieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Wrzesień 2009 Ja bede jutro na gieldzie, jak cos to sprawdze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 13 Wrzesień 2009 (edytowane) Niestety Batman na PS3 wyprzedany w całych Katowicach (Empik, giełda, Saturn, MM) , DIRT 2 tak samo. Poprostu żałosne jest to... Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 13 Wrzesień 2009 Niestety Batman na PS3 wyprzedany w całych Katowicach (Empik, giełda, Saturn, MM) , DIRT 2 tak samo. Poprostu żałosne jest to... no gra sprzedaje sie jak cieple buleczki, to wiadomo od dawna. ja na swoja kopie tez czekalem dlugo az sie wqrwilem i kupilem w sklepie wysylkowym i to tez doradzam innym. na sieci takei jak MM nie ma co liczyc, np w takim bielsku dostali oni tylko 7(!) kopii Oo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 13 Wrzesień 2009 Ale denerwuje mnie najbardziej to, że na XBOXa coś zawsze jest. A DIRTów było na półce chyba z 20... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 13 Wrzesień 2009 Ale denerwuje mnie najbardziej to, że na XBOXa coś zawsze jest. A DIRTów było na półce chyba z 20... bo na iksach graja na piratach wiec gry na polkach zalegaja, na ps3 takiej mozliwosci nie ma wiec np takeigo batmana brakuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Wrzesień 2009 (edytowane) np w takim bielsku dostali oni tylko 7(!) kopii Oo Ale w bielsku jest taki sklep jak 3kropki.pl i tam mieli. Polecam na przyszłość. Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 13 Wrzesień 2009 Dobra zamówiłem w Ultimie. Miejmy nadzieję, że przyjdzie do środy. Może ktoś może doradzić jak grać pod platynkę? Na hard najlepiej zacząć i zbierać ridllery czy przejść na spokojnie grę i dopiero potem zacząć zbierać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Wrzesień 2009 Może ktoś może doradzić jak grać pod platynkę? Na hard najlepiej zacząć i zbierać ridllery czy przejść na spokojnie grę i dopiero potem zacząć zbierać? I tak dużo znajdziek możesz znaleźc po odblokowaniu (i ich zakupie) kilku ulepszeń, więc raczej po skończeniu wątku głównego. A wtedy poziom trudności nic ci nei daje (i nie zabiera). Ale ja polecałbym jednak przejście najpierw na easy, bo Hard za pierwszym razem to jest dość spore wyzwanie. A tak porobisz challenge i hard pojdzie ci gladko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2009 Dobra zamówiłem w Ultimie. Miejmy nadzieję, że przyjdzie do środy. Może ktoś może doradzić jak grać pod platynkę? Na hard najlepiej zacząć i zbierać ridllery czy przejść na spokojnie grę i dopiero potem zacząć zbierać? Ja zaczalem gre na normalu i na tym runnie zrobilem WSZYSTKIE trofea procz wlasnie ukonczenia na hard, i szczerze? nie zaluje, bo bylem zmotywowany do przejscia jeszcze raz tej wspanialej gry, aczkolwiek hard jest baaanalny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Wrzesień 2009 Ja zaczalem gre na normalu i na tym runnie zrobilem WSZYSTKIE trofea procz wlasnie ukonczenia na hard, i szczerze? nie zaluje, bo bylem zmotywowany do przejscia jeszcze raz tej wspanialej gry, aczkolwiek hard jest baaanalny :) A ja jestem pewien, że miałbyś zupełnie inne zdanie, gdybyś przechodził grę za pierwszym razem na hard bez zrobienia challenge room'ów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2009 (edytowane) A ja jestem pewien, że miałbyś zupełnie inne zdanie, gdybyś przechodził grę za pierwszym razem na hard bez zrobienia challenge room'ów. Watpie, ta gra byla po prostu banalna jesli chodzi o trud, wystarczy myslec podczas walki a nie wciskac bezmyslnie atak ciagle. Na hardzie powtarzalem tylko 2 momenty, raz podczas walki z trujacym bluszczem spieprzylem poczatek bo zapomnialem o tych "balonikach" oraz drugi, to ten w ktorym obijamy pod koniec gry 20 typkow w ciasnym pomieszczeniu, wchodzac tam mialem po prostu za malo zycia Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 13 Wrzesień 2009 A czy na Hardzie są wskazówki dotyczące tych Ridllerów? I czy jest je ciężko znaleźć potrzebne jakieś tutoriale? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 sa wskazowki pod warunkiem ze znajdziesz mape ktora pokaze Ci gdzie sie one znajduja. tutoriale internetowe sa zbedne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 13 Wrzesień 2009 Aha czyli na mapie będę miał zaznaczone wszystkie Ridllery? I jeszcze ile trwa rozgrywka na easy ze zebraniem znajdziek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper0 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 Ludzie (sorki za mały spam) słyszałem że można włączyć polski napisy czy to prawda?? (fajnie by było pograć sobie w taką super grę w języku ojczystym) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madkaktus 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 fajnie by było ...ale z tego co wiem tylko wersja na pc ma taką opcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2009 na konsole nie da rady, aczkolwiek jak kolega wyzej wspomnial, na PC mozna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Wrzesień 2009 Watpie, ta gra byla po prostu banalna jesli chodzi o trud, wystarczy myslec podczas walki a nie wciskac bezmyslnie atak ciagle. Na hardzie powtarzalem tylko 2 momenty Bo wiedziałeś co cię czeka, jak pokonac tego a tego, co zrobic w danym momencie. No dobra, ale następnym razem polcam przejść jakąś grę od początku na najwyższym poziomie trudnosci. Z własnego doświadczenia wiem, że po przejściu gry na normal, superhuman w Resistance 2, Survivor w Bioshock, Elite w K2, insane w UTIII, Hard w ME to banały. Zdecydownie łatwiej sięprzechjodziło niz za pierwszym razem na normal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2009 (edytowane) Bo wiedziałeś co cię czeka, jak pokonac tego a tego, co zrobic w danym momencie. No dobra, ale następnym razem polcam przejść jakąś grę od początku na najwyższym poziomie trudnosci. Z własnego doświadczenia wiem, że po przejściu gry na normal, superhuman w Resistance 2, Survivor w Bioshock, Elite w K2, insane w UTIII, Hard w ME to banały. Zdecydownie łatwiej sięprzechjodziło niz za pierwszym razem na normal. W tej grze i tak wiesz co cie czeka dzieki detecive mode, jedyny wyjatek to bossowie o.o ... wiec nawet gdybym zaczal grac na hard to padlbym z raz moze dwa aby rozkminic co trzeba z tym bossem robic. A henchmeni to plotki same dla batmana, po demie juz tip top wiedzialem jak walczyc. Dla ciebie moze i to bylo trudne, z tego co pamietam wczesniej chyba ty pisales, "to moja pierwsza stycznosc z tego typu gra", coz, moja nie, dlatego poszlo jak z platka a platyna wpadla po 3-4 dniach. Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 14 Wrzesień 2009 "to moja pierwsza stycznosc z tego typu gra". Tak, ale na ogół uczę się szybko. Pierwszego FPS'a kupiłem rok temu (w ogóle, nie tylko nam ps3), a zaledwie tydzień później wygrywałem online prawie 50% deathmatchy (nie chwalac się :P). Ale zdarzają si takei gry, na które nei mam sposobu. Za combo miałem się wziąć w tym tygodniu, ale jakos nie widzę ''mozliwości'' zaliczenia tych wyzwań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 14 Wrzesień 2009 A henchmeni to plotki same dla batmana, po demie juz tip top wiedzialem jak walczyc. Heh, Twoje słowa potwierdza sam Batman :rolleyes: W którymś momencie jest taki dialog, strażnik pyta B. czy ten sobie poradzi, w odpowiedzi słyszy, że ci bandyci to dla niego płotki :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Wrzesień 2009 Tak, ale na ogół uczę się szybko. Pierwszego FPS'a kupiłem rok temu (w ogóle, nie tylko nam ps3), a zaledwie tydzień później wygrywałem online prawie 50% deathmatchy (nie chwalac się :P). Ale zdarzają si takei gry, na które nei mam sposobu. Za combo miałem się wziąć w tym tygodniu, ale jakos nie widzę ''mozliwości'' zaliczenia tych wyzwań. Comba z tego co pamietam latwo mi sie bardzo nabilo na hardcore challene tym pierwszym chyba? tam wbilem wszystkie, 40 + wszystkie ruchy gacka Heh, Twoje słowa potwierdza sam Batman :rolleyes: W którymś momencie jest taki dialog, strażnik pyta B. czy ten sobie poradzi, w odpowiedzi słyszy, że ci bandyci to dla niego płotki :turned: No, albo "takich gnojkow zjadam na sniadanie" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 14 Wrzesień 2009 Wreszcie dorwałem swoja kopie gacka ;) dawno sie tak nie cieszylem z czegos hehe. Poki co gram wprowadzenie i jest obledne. Zwlaszcza dzwiek, ktory na kinie domowym robi miazge niczym świetny film. Czuje ze dzisiaj nocka pęknie ;) powiedzcie bo jestem ciekaw jakie oznaczenia wiekowe macie na płycie? Ja kupilem nówke w folii, z oznaczeniem PEGI 16+, a na plycie jest brytyjska 15ka. Boje sie zebym jakiegos składaka nie kupił. Całość była zaplombowana tym napisem playstation. Mógłby mi tylko ktoś powiedzieć jak jego BG wyglada kupiony w Saturnie albo MM? Bylbym wdzieczny, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 14 Wrzesień 2009 Mógłby mi tylko ktoś powiedzieć jak jego BG wyglada kupiony w Saturnie albo MM? A coś ty się z choinki urwał? Na płytkach połowy gier mam inne oznaczenie i tak niestety bywa. Kryzys prosze pana! Kryzys! :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach