johny_85 2 Napisano 2 Październik 2009 Że tobie się nie podoba to od razu od GÓWNA itp nie nazywaj - jasne to twoje zdanie. Innym się podoba, mnie się podoba - to jest coś innego :D A Fat Princess to ja sobie na razie daruje ale Boomberman kusi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziomek 0 Napisano 2 Październik 2009 Że tobie się nie podoba to od razu od GÓWNA itp nie nazywaj - jasne to twoje zdanie. Innym się podoba, mnie się podoba - to jest coś innego :D A Fat Princess to ja sobie na razie daruje ale Boomberman kusi :D jak bedziesz mial bombermana to zapodaj psn id: poziomek w ogole niech ktos zalozy temat w głownym dziale (ja jeszcze nie moge zakladac) bo o bombermanie ani slowa nie ma tu na forum :/ pozdro p.s. linger to lipa nie bierzcie tego shitu D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 3 Październik 2009 dla mnie linger byl taki sobie w sensie ze za krotki w ok 25 minut 100% gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 4 Październik 2009 LiS to nie gra :D Ktoś kto nie wie czym jest demoscena i nie bardzo chce się dowiedzieć niech lepiej trzyma się od LiS`a z daleka bo tylko zrobi Oo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 5 Październik 2009 Zanim kupiłem to sprawdziłem co to jest(!), wiedziałem że nie jest długie (kilkanaście minut) i na to się właśnie nastawiałem. Gdybym cały czas myślał że będę miał fajną platformówkę albo strzelankę to też byłbym zawiedziony, tyle że..... można przeczytać że to jest demoscenka!! Nie każdy musi siedzieć w klimacie (nie jestem ekspertem i tylko pobieżnie otarłem się o demoscenę) ale nie kupujemy kota w worku, nie wiesz, sprawdzasz?, proste zasady :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach