Hades26 3 Napisano 1 Listopad 2008 Jako, że pełno tu napaleńców, ale jakoś nikt nie chwalił się nigdy co w domu poza żoną, rodzicami i/lub dziewczyna trzyma, pomyślałem że fajnie by było gdyby pokazać nasze zwierzątka...Więc zacznę, mam kotkę, dokładniej to wabi się Kropka. Zwykły dachowiec ale poddany tresurze i szczerze przyznam, że tak mądrego kota nie miałem nigdy! Pogadać można, ogrzeje i ogólnie fajna 'zabawka' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 1 Listopad 2008 No to ja też się pochwalę- Kora w całej okazałości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 1 Listopad 2008 Ja posiadam psa Homera (alternatywne imiona: Tuśiek, Bączek, Dupek, Przytulak, Piesodyl, Bolec, Pies, Ciota, C**j) [APBT] Kiedys dawno temu (6 lat) kupilismy boba: A oprocz psa 2 ptaszniki: Korba: i Lady: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivo 0 Napisano 1 Listopad 2008 Hades, świetny kot ! Sam chciałbym mieć kota (niektórzy mówią że już mam ), lecz rodzinka nie pozwala... SmaleC, trzymasz 2 ptaszniki w domu ? Brrrr.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 1 Listopad 2008 Ja mam kotka, obiecuję, że wrzucę jak tylko jakąś dobrą fotkę strzelę, bo kot jest w fazie "jestem Kot Ninja, jestem, ale mnie nie widać". Kotek dotarł do nas miesiąc temu z przedzimowej łapanki (bo zimy na dworzu by nie przetrwał). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 1 Listopad 2008 Ja mam kotka, obiecuję, że wrzucę jak tylko jakąś dobrą fotkę strzelę, bo kot jest w fazie "jestem Kot Ninja, jestem, ale mnie nie widać". Kotek dotarł do nas miesiąc temu z przedzimowej łapanki (bo zimy na dworzu by nie przetrwał). Koty są biedne podczas zimy... ale to psy maja dopiero przerąbane. Biedne w przeciwieństwie do kotów nie wejdą przez uchylone okno do piwnicy, nie wskoczą do śmietnika, nie wygrzebią sobie ze śmietnika jedzenia. Szkoda, że niewielu ludzi na to zwraca uwagę. Arab - wielki szacunek dla Ciebie. Ocaliłeś bezinteresownie czyjeś życie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 1 Listopad 2008 Biedne w przeciwieństwie do kotów nie wejdą przez uchylone okno do piwnicy, nie wskoczą do śmietnika, nie wygrzebią sobie ze śmietnika jedzenia. Najwyraźniej widzieliśmy inne psy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 1 Listopad 2008 Znów się offtop robi Trzeba reagować póki czas ;-) Ja mam (a raczej siostra) suczke Yorka. Wrzuce fotke jak tylko zrobię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 1 Listopad 2008 SmaleC Pająki są zajebiste! Kiedyś chciałem mieć pająka, ale panicznie się ich boję! Co prawda tych naszych się boję, standardowych, bo te Twoje to raczej zwierzątka niż hmm standard w pająkach jak na nasz klimat Co do psów i innych zwierząt... w miastach maja lepiej moim zdaniem, ponieważ zawsze coś wpadnie, pomimo mrozów miasto jest cieplejsze niż wieś, poza tym czy to kot czy pies to wszystkim jest trudniej gdy się nie ma co zjeść i do kogo przytulić! Ja mojej Kropki nie wyobrażam sobie na chodniku pod blokiem... od 2 lat jej świat mieści sie na 8 piętrze i tu czuje sie Panią sytuacji... nie umiałbym jej wyrzucić jak niektórzy to robią bo się np znudziła! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivo 0 Napisano 1 Listopad 2008 Zgadzam się... nie wyobrażam sobie wyrzucić zwierzęcia na próg, ponieważ się znudził... Takim ludziom najlepiej od razu dupę skopać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 1 Listopad 2008 Ja obecnie mam psa - wabi się Wiktoria (alternatywnie Wikcia, Wicia, Pipcia, Wiktusia) i jest to 10 letnia pinczerka. Wygląda jak beczka, bo jest niesamowicie gruba (prawie szersza niż dłuższa), co zawdzięcza domowemu jedzeniu. Ale i tak ją kocham. No i jest jeszcze Kasia - świnka morska, którą uratowałem przed zimą w zeszłym roku. Po prostu jakiś debil wyrzucił na działkę naprzeciw 3 świnki, które wspólnie z sąsiadami zabraliśmy i rozdzieliliśmy pomiędzy siebie. Po miesiącu moja Kasia urodziła dwie kolejne, które oddałem do centrum zoologicznego. Ale to jeszcze nic - poprzednia Kasia (chomik syryjski), po 2 dniach od zakupu urodziła 6 młodych. A w sklepie powiedzieli, że to samczyk! Ale się rozpisałem... Postaram się wstawić przy okazji fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 1 Listopad 2008 Niestety obecnie nie mam żadnego zwierzaka... Miałem ich sporo ale po ostatnim rozstaniu (pies Bingo... najlepszy pies jakiego miałem...) jakoś nie potrafię się przełamać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 2 Listopad 2008 moja misia "kotka" nie dawno tez zdechla i wiecej zwierzaczkow juz nie chce :< tamten byl wyjatkowy weterynaz powiedzial ze ma koci zab mondrosci ale juz jej nie ma z nami nieeeeeeeeeeeeeeee tata ja zakopal w lesie i tyle :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banzai 1 Napisano 2 Listopad 2008 Do niedawna mieszkając z rodzicami, miałem przyjemność przebywać z dwoma kotami. Wika Filutek Obecnie mieszkając z żoną, mamy królika miniaturkę. Zdzisiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 2 Listopad 2008 Obiecywałem, że wrzucę, jak tylko zrobię - więc wrzucam. Kot nie ma jeszcze imienia, i chyba tak już zostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 2 Listopad 2008 Hehe świetne kociaki! Ja miałem swojego czasu 22 papużki faliste, hodowla mi sie skończyła w momencie przeprowadzki więc nieco mi brakuje odgłosów ptaszysków... Apropo, jak nie macie zwierzątek, to zawsze można fote siostry wstawić, lub brata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 2 Listopad 2008 Dwa psy, mniejsze zwie się Buddy, większy Bakara. Pierwszy jest mój, drugi kobiety, ale więcej czasu spędzam z Bakarą niż ze swoim Prócz tego, coś tam pływa w akwarium, w planach jest jakiś kot lazurowy(?) kobieta męczy... podobno kosztuje 5k i trzeba się nim obchodzić jak z hrabią haha Prócz psów lubię coś tropikalnego, więc planuje sprawić sobie tarantulę lub fajną jaszczurkę Kobieta chce lemura, ale jeszcze na glowę nie upadłem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 2 Listopad 2008 piesior Azja, koszatniczki Brutus i Rambo, oraz krolik Bugs (za kare w klatce) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 0 Napisano 2 Listopad 2008 Ja mam kota dachowca. Wabi się "Długi", bo pochodzi z miasta Długołęka. Zdał kurs łapania myszy :[, jak jest lato to dziennie przynosi dwie/trzy myszy. Ma 7. lat i sporo waży :] Po ciężkiej nocy na podwórku Po zrzuceniu go z kanapy (myśli, które to moje buty, żeby oddać na nie mocz :] ) Jak już sobie przypomniał może kontynuować spanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 2 Listopad 2008 Jeden z moich predatorów : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 2 Listopad 2008 Ja mam kota. Wabi się Foto. Jutro wrzucę jakies fotki, a pająki uwielbiam ale mam arachnofobię . Interesuje się nimi ale raczej nie zasną bym w jednym pomieszczeniu z takim potworem-nawet w terrarium :-) Te na fotkach są naprawdę ładne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 3 Listopad 2008 wlasnie mam przeciez akwarium kij tam ze jakies 100 gupikow i z 8 glonojadow ale zawsze to pupil xD wzuce nie dlugo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 3 Listopad 2008 Kotka Sara, aktualnie jedyne zdjecie jakie zostalo po formacie. http://img221.imageshack.us/my.php?image=7494079a96wz2.jpg - gdyby miniaturka nie dzialala. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 3 Listopad 2008 . Jeszcze mam świniaczkę, ale fotki na razie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 3 Listopad 2008 ale fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach