bany® 907 Napisano 28 Luty 2017 Fidel dorósł, przytył i ma wyyebane jak jego pan. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 29 Marzec 2017 Grubym i dorosłym kotem jestem. Mój padawan wyjebane ma. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebast1an 5 Napisano 10 Maj 2017 Postrach każdego kocura :-) Na zdjęciu po operacji (porwał sie na dzika), piesek ledwo wrócił o własnych silacg do domu ... Obecnie (Maksio) ma się calkiem dobrze. Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 14 Czerwiec 2017 Restytuta - po oczach widać, że fanka Xboxa 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 29 Wrzesień 2017 Alvin... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Wrzesień 2017 Piękny Maine-Coon.Lucjana dawno nie wrzucałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 15 Lipiec 2018 (edytowane) Pochwalę się w końcu moimi łajzami, bo nagrałem im dzisiaj filmik w pełni je charakteryzujący xD Zalecam przyciszyć albo oglądać bez dzięku, bo mój wybuch śmiechu w 0:35 może zaboleć :p Edytowane 15 Lipiec 2018 przez xavris 4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Listopad 2018 Dawno nic nie było Mój malutki wlochatek Sent from my MI 8 SE using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Listopad 2018 Jakbym to piznął butem to by dziura w ścianie została... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Listopad 2018 Od dziecka chciałem mieć psa ale jakoś nie wychodziło. Na początku rodzice się nie zgadzali, jak poszedłem na swoje to tryb życia i warunki mieszkaniowe nie pozwalały. Teraz mam dom z ogrodem, dzieciaka, kolejnego w drodze i z jednej strony myślę, że to odpowiedni moment ale z drugiej wiem, że posiadanie psa wiąże sie z obowiązkami, trzeba mu poświęcić sporo czasu za szczeniaka, do tego dochodzą możliwe zniszczenia w domu więc targają mną skrajne emocje. Bardzo podoba mi się rasa Akita amerykańska. Pies byłby pełnoprawnym członkiem rodziny ale również pełniłby rolę stróża. Wszędzie piszą, że rasa ta nie jest dla początkujących właścicieli gdyż trzeba wykazywać się sporą konsekwencją i spokojem przy wychowywaniu psiaka. Żona miała kiedyś psa kundla a ja nigdy i nie wiem jak się na to zapatrywać. Chciałbym uniknąć problemów wychowawczych, które mogłyby mieć swoje odzwierciedlenie w przyszłości. Inne rasy mnie w sumie nie interesują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 7 Listopad 2018 9 godzin temu, One™ napisał: Dawno nic nie było Mój malutki wlochatek Sent from my MI 8 SE using Tapatalk po moim tylko wylinka zostala 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Listopad 2018 Standardowa drzemka po krótkim catwalk przed moim nosem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 4 Listopad 2019 Shaggy 9 tyg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 4 Luty 2020 Alvin. 3 lata. 11kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach