Joxer TeaMan 96 Napisano 14 Listopad 2011 Świetny Skiper :) Czy jego 'łuska' bądź 'skóra' jest faktycznie taka przykra w dotyku, czy tylko się tak wydaje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IIDarkDrakeII 1 Napisano 15 Listopad 2011 Na całym ciele, w szczególności na grzbiecie ma małe wypustki, jego skóra wydaje się być jakby chropowata, ale nie jest nieprzyjemna w dotyku. Posiada również kolce, jak widać na zdjęciach, jednak te są dość miękkie. Jedynie wydają się być takie ostre :) Gorąco polecam takiego pupila, bardzo przywiązują się do właściciela :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Marzec 2012 amelia i kuguar "pozornie się kochamy ale najczęściej pierzem po pyskach" http://vlep.pl/o9cpsz.jpg "ja ruchliwa jestem" http://vlep.pl/fqd9vn.jpg kupiłem konsolę (nie chcieli zwrócić i już została...) http://vlep.pl/1sj9ph.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlloo 3 Napisano 17 Kwiecień 2012 A oto mój Fedorek xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwedo 7 Napisano 17 Kwiecień 2012 @up fajniutki,co to za rasa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlloo 3 Napisano 18 Kwiecień 2012 Labrador fajniutki fajniutki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 21 Kwiecień 2012 Ja mam psa imieniem Tito xD Cóż mozna o nim powiedzieć ujme to tak to poprostu Gamoń xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 28 Kwiecień 2012 @IIDarkDrakell: wiem coś o agamach, sam jeszcze niedawno miałem parkę ale musiałem niestety je oddać ze względu na wyprowadzkę! Terrarium robiłeś sam? :) A tak poza tym to: www.labrador.bugaj.pabianice.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markus1985 24 Napisano 3 Czerwiec 2012 Mój pupil: Flat Coated Retriever Imię: Tajfun (adekwatne do charakteru :) ) Wiek: 7 lat 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 4 Czerwiec 2012 Mój, może nie do końca mój osobiście ale domowy tygrys: 1. 2. 3. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielatPL 2 Napisano 20 Sierpień 2012 2 świnki morskie, pare rybek w akwarium i piesek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) A ja mam fajnego Ragdoll`ka :) Edytowane 20 Sierpień 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawq 2 Napisano 14 Wrzesień 2012 Mój, może nie do końca mój osobiście ale domowy tygrys: 1. 2. 3. Piękny Kot :) Też mam Rudą Kicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 16 Listopad 2012 Mój ONek Axel :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 7 Luty 2013 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlloo 3 Napisano 8 Luty 2013 (edytowane) A oto moi pupile na pierwszym zdjęciu Borek i Rabuś Filuś wredne koczysko znany już Fedor Brakuje Misi kotki bo poszła na łajzy he he Edytowane 8 Luty 2013 przez Pawlloo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 10 Luty 2013 (edytowane) Nasz domowy muflon - Nela Edytowane 8 Październik 2013 przez Tobi1989PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulinka17032 37 Napisano 3 Lipiec 2013 Yoko:) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 10 Lipiec 2013 Buffy :wub: 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 11 Lipiec 2013 Nyx Crying Wolf Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 11 Lipiec 2013 fajny co to za rasa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 11 Lipiec 2013 chyba wilczak czechslowaclki wg siostry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 11 Lipiec 2013 Na pewno wilczak czechosłowacki. Super wyglądają, jednak pies nie dla wszystkich. A to moje zwierze: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 11 Lipiec 2013 Ale ładniuś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 12 Lipiec 2013 chyba wilczak czechslowaclki wg siostry :)Siostra ma rację ;) Československý vlčák. Fakt rasa nie dla każdego, aczkolwiek większość informacji wyczytanych w necie na temat tej rasy to bzdury. Niesowite doświadczenie, które uczy pokory. Geny wilka nadają rasie nie tylko wygląd ale i pewne zachowania. Najważniejszą cechą psa jest jego stadność. Ludzi traktuje jak swoje stado i jego stan umysłu jest spokojny tylko kiedy liczebność się zgadza w domu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach