DIBO55 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 acha i jeszcze (ale nie wiem czy juz nie bylo) mercenaries 2!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azriel 0 Napisano 1 Lipiec 2009 (edytowane) Pomóżcie wybrać jakąś grę multiplayer, najlepiej co-op, tylko taką, żeby się nie znudziła po pierwszym jej ukończeniu. Preferuję TPS. Raczej nie sportowe, bo mam zamiar kupić PES 2010 jak wyjdzie ;p EDIT: Najlepiej z trofeami! Edytowane 1 Lipiec 2009 przez Azriel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 1 Lipiec 2009 Pomóżcie wybrać jakąś grę multiplayer, najlepiej co-op, tylko taką, żeby się nie znudziła po pierwszym jej ukończeniu. Preferuję TPS. Raczej nie sportowe, bo mam zamiar kupić PES 2010 jak wyjdzie ;pEDIT: Najlepiej z trofeami! Ja widzę dwa rozwiązania : Army of Two albo Resident Evil 5. Ten pierwszy jednak po pierwszym przejściu ci się znudzi natomiast drugi powinien starczyć ci na dłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szokbar 0 Napisano 25 Sierpień 2009 Jakie są gry dla min. 3 osób jednocześnie na jednej konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 25 Sierpień 2009 Zapominacie o Sacred 2 z trybie coop na jednym ekranie dla 2 osób :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Sierpień 2009 Jakie są gry dla min. 3 osób jednocześnie na jednej konsoli? pewnie jakas fifa, pes, buzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris94 12 Napisano 25 Sierpień 2009 Jakie są gry dla min. 3 osób jednocześnie na jednej konsoli? LBP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1 0 Napisano 31 Sierpień 2009 Szukam tytułu do pogrania we dwójkę, z kumplem na przykład. Chodzi o to, żeby nie była dosyć trudna i sprawiała duża przyjemność. No i oczywiście, żeby była dobra, bo gier poniżej ocen 9 czy ewentualnie 8 nawet nie tykam. Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skala93 0 Napisano 31 Sierpień 2009 Polecam Little Big Planet świetna platformówka :D na 2 a także na 3 i 4 :] Przyjemność z grania gwarantowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1 0 Napisano 31 Sierpień 2009 Miałem LBP, raczej odpada. Znudziła mi się :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Latino89 0 Napisano 3 Październik 2009 Witam, Moze mi ktos polecic jakies samochodowki na 2 pady? Bo nie moge sie na zadna zdecydowac a tym bardziej nie wiem zabardzo ktore wogole posiadaja opcje gry dla 2 graczy. Ogolnie jak dla mnie to bzdura wypuscic samochodowke na konsole bez mozliwosci grania w 2 osoby. Ale z tego co slyszalem to nie kazda gra ma taka opcje. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 6 Październik 2009 Z tego co wiem to GT5 Prologue i motorstorm2 maja splita (MS2 nawet na 4 graczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurin 0 Napisano 10 Październik 2009 Worms!!!!! (z PS Store - 36zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcymistrz 0 Napisano 22 Październik 2009 Zna ktoś może jakieś demka na ps3 żeby pograć z kumplem na ps3 na jednym telewizorze? I przy okazji wypróbować gre czy warto ją kupić ponieważ ja często gram z kumplami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 22 Październik 2009 fight night 4 - wyborny boks :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@kub 1 Napisano 23 Październik 2009 Może Naruto: Ultimate Ninja Storm? Tez niezła gierka na dwoje. Mnie wciągnęła na dłuższy czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcymistrz 0 Napisano 25 Październik 2009 To co tylko dwie gry ? Mi się wydaje że jest więcej. Wiem że jest RE 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolala 6 Napisano 25 Październik 2009 Battle Tank -> grałem z Żoną i zabawa przednia :) Trine chyba z tego co kojarzę tez się nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almightly 1 Napisano 27 Październik 2009 (edytowane) Witam jestem nowym użytkownikiem forum ale może to się przydać dla tych którzy szukają typowych gier co-operative od split screena po rozgrywkę online, link podaje poniżej. pozdrawiam wszystkich użytkowników PS3 http://www.co-optimu...ystation_3.html Edytowane 27 Październik 2009 przez kill O! Dobry link kruca bomba. Dałem go do pierwszego posta :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ioad 0 Napisano 9 Listopad 2009 Zna ktoś może jakieś demka na ps3 żeby pograć z kumplem na ps3 na jednym telewizorze? I przy okazji wypróbować gre czy warto ją kupić ponieważ ja często gram z kumplami w PSS US jest demo Bombermana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pheren 0 Napisano 15 Listopad 2009 A znacie jakąś grę która wykorzystuje 7 padów (taka jest maksymalna liczba padów które mogę podłączyć do konsoli ps3 slim, niewiem jak jest w zwykłym ps3). I mam jeszcze pytanie czy opłaca się kupić jakieś call of duty żeby grać na split screenie (czy fajnie się gra), jeśli tak to jakie polecacie części? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Listopad 2009 A znacie jakąś grę która wykorzystuje 7 padów (taka jest maksymalna liczba padów które mogę podłączyć do konsoli ps3 slim, niewiem jak jest w zwykłym ps3). I mam jeszcze pytanie czy opłaca się kupić jakieś call of duty żeby grać na split screenie (czy fajnie się gra), jeśli tak to jakie polecacie części? chyba w fife spokojnie w 7 osob zagrasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 16 Listopad 2009 w fife 09 i 10 tak a inne to nie znam ale to czyba 6 a 7 to pilot ?? :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mst1622 0 Napisano 16 Listopad 2009 Mam kilka pytań. Zakupiłem PS3 wersję Slim i planuje kupić gry na dwóch graczy (nie przez lan, tylko żebym mógł sobie pograć choćby z bratem... Czy możecie wymienić mi kilka interesujących tytułów? ;) Jakieś strzelanki typu Killzone 2, wyścigówki coś jak Gran Turismo czy inne... Z góry dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 16 Listopad 2009 Wiem że w FIFA i Pes można grac do 7 osób. Strzelanki CoD4: MW2 Co-Op na podzielonym ekranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach