WronekGDY 0 Napisano 2 Grudzień 2008 Zapewne bylo to poruszane, ale kurcze wyszukiwarka jak zwykle nie jest specjalnie przyjazna... Dziekuje za tak szybkie odpowiedzi:) i jesli sa jeszcze jakies gry to chetnie sie dowiem jakie... Szukajac na allegro patrzylem na pudelka(ich tylna czesc) czy jest conajmniej na 2 player i szczerze powiedziawszy to nie w kazdej pozycji, ktora przedstawiliscie jest taka "ikonka", no ale to chyba o niczym nie swiadczy? Bo szczerze powiedziawszy to te ludziki i podpis troche mnie zbil z tropu... Pozdrawiam Wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 2 Grudzień 2008 Cytat A Race Driver: GRID posiada split-screena? Niestety tylko single player offline jak i online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 2 Grudzień 2008 Cytat Szukajac na allegro patrzylem na pudelka(ich tylna czesc) czy jest conajmniej na 2 player i szczerze powiedziawszy to nie w kazdej pozycji, ktora przedstawiliscie jest taka "ikonka" T o prawda. U mnie na pudełku GT5:P pisze 1 player a można grać dla dwóch na jednej konsoli. Jeżeli kupujesz gry z pss to polecam wipeout HD i tekken online. Sa w nich opcje dla dwóch graczy. Jeszcze na europejskim nie ma ale na amerykańskim jest Street fighter HD. Polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gieeres 0 Napisano 2 Grudzień 2008 W Stardusta da się grać na split-screen. Gra mimo, że jest popierdółkowata to jest na pewno warta swojej ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WronekGDY 0 Napisano 3 Grudzień 2008 Orientuje sie ktos moze czy NSF Undercover mozna pogdac we dwoje na dwa pady? Bo zanosze sie z jej kupnem, ale fajnieby bylo gdyby mozna byloby posmigac z dziewczyna:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 3 Grudzień 2008 Wydaje mi sie, ze nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 3 Grudzień 2008 Proponuje: NFL 09 NBA09 Fight Night Round 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WronekGDY 0 Napisano 3 Grudzień 2008 Ze sportowych to tylko Fifa mi podpasowala bo PES2009 slyszalem, ze nie specjalnie sie zmienil od swego poprzednika... Glownie chodzi mi zeby z dziewczyna popykac czasem. Jakies przygodowe? Juz sam nie wiem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 3 Grudzień 2008 W każdym NFSie da się grać na podzielnym ekranie ;] W wersjach konsolowych jest to pewnego rodzaju standard ;] Głowy nie dam uciąć że jest na 100%, ale na 95% tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 3 Grudzień 2008 Jeśli lubisz coś Diablo-podobnego to możesz też Untold Legends: Dark Kingdom. Można sobie tam pozabijać parę stworków w dwie osoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WronekGDY 0 Napisano 4 Grudzień 2008 A z PSS? Widze, ze Comando3 jest na conajmniej 2 pady:D. Mam demko i chyba bedzie trzeba zasilic konto na PSS;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gieeres 0 Napisano 4 Grudzień 2008 Super Stardust HD jest właśnie z PSS i gra jest dobra zarówno do single playera jak i do splita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 4 Grudzień 2008 Hej! A znacie jakieś gry, w które można pograć we dwóch, ale bez split-screena? Tak, jak np. w Lego Indiana czy Batman... Dwóch na raz na jednym ekranie i przechodzenie story mode razem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 4 Grudzień 2008 WWE Smackdown vs Raw 08 lub 09 :) Tylko że tam się trzaskasz na ringu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonzik 0 Napisano 4 Grudzień 2008 Cytat W każdym NFSie da się grać na podzielnym ekranie ;]W wersjach konsolowych jest to pewnego rodzaju standard ;] Głowy nie dam uciąć że jest na 100%, ale na 95% tak :D No i tu cię zaskoczę. Kupiłem Undercover'a i nie ma opcji Split Screen. Także jeśli komuś rozgrywka on-line nie wystarcza, woli się z kimś na dwa pady pośmigać - to nie jest gra dla niego !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 4 Grudzień 2008 Cytat Hej!A znacie jakieś gry, w które można pograć we dwóch, ale bez split-screena? Tak, jak np. w Lego Indiana czy Batman... Dwóch na raz na jednym ekranie i przechodzenie story mode razem :) To tak jak pisałem wcześniej - Untold Legends: Dark Kingdom. Gra się bez split screena, gra podobna do Diablo i BG:Dark Alliance. Fabuła kiepska ale zabawa spora :) Graficznie też niczego sobie. No i jest tania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WronekGDY 0 Napisano 4 Grudzień 2008 To narazie Fifa 09, LBP i czekam na EofJ :)... Jeszcze tylko karta przedplacowa(czy jak ona tam sie zwie) i wkraczam na PSS. Wiem o StardusieHD, a inne pozycje z PSS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gieeres 0 Napisano 5 Grudzień 2008 Jest jeszcze np. Age of Booty, które pojawiło się na PSS jakieś 2-3 tygodnie temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skiman1 0 Napisano 5 Grudzień 2008 Jak zawsze nie zawodna gra na dwóch to PRO EVO 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daemon_Cleaner 0 Napisano 5 Grudzień 2008 chcesz pograć z dziewczyną? Kup Tekkena i Buzza. Sprawdzone 100 % :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ByCzy 0 Napisano 6 Grudzień 2008 Cytat chcesz pograć z dziewczyną? Kup Tekkena i Buzza. Sprawdzone 100 % :D Przetestowane dokupiłem tylko singstara i mamy wojnę o konsole hehe polecam tez kręgle z pss jazda na maxa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 6 Grudzień 2008 Hehe w kręgle to ja jeszcze nie grałem na konsoli... może wreszcie czas zacząć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WronekGDY 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Buzza mam i zdaje egzamin:D, szczegolnie gdy Dziewczyna pyknie mnie pare razy.Z racji ze jeszcze nie ma tekkena 6 i nie mam karty przedpłaconej to z PSS narazie ciezko, ale w Poniedzialek smigam do ING i zobaczy sie jak sprawa sie potoczy. W poniedzialek przychodzi torba podrozna do ps3 i EofJ:D, jestem ciekawy czy EofJ zainteresuje moja Kobitke:D? Hmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 16 Grudzień 2008 Obowiązkowo LBP, moja dziewczyna nie dawała mi żyć przez tą grę ale znalazłem rozwiązanie, pododawałem jej paru znajomych z którymi jej się dobrze grało po necie i miałem trochę spokoju :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilb 0 Napisano 19 Grudzień 2008 Polecam Motorstorm 2 i LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach