Norman 0 Napisano 16 Marzec 2010 xMisiek87x Nie ma co ukrywać ale PS3 kuleje jezeli chodzi o kooperatiw czy split-screen. Flagowy tytuł na PS3 jakim jest "Killzone 2" nie ma zadnej z tych opcji. Założono że grafika jest ważniejsza od świetnej zabawy i mamy to co mamy Halo killera ?:) Słuchajcie, powiedzielibyscie coś więcej o tym split screenie w Borderlandsach - dobre to, czy raczej kuleje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Marzec 2010 A mógłby się jakiś moderator wziąć za ten temat , i w jednym poście zebrać całość i aktualizować co jakiś czas ? Lista gier ze split screenem by się przydała i w taki sposób miałoby to jakiś sens , w tej chwili jest bałagan . O co ci chodzi człowieku?! W pierwszym poście masz linka do pełnego zestawienia każdej gry. Kliknąć to już za ciężko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksd 0 Napisano 16 Marzec 2010 czy w tiger woods pga tour 10 mozna grac we dwoje na jednej konsoli w trybie offline? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oleee 0 Napisano 16 Marzec 2010 Słuchajcie, powiedzielibyscie coś więcej o tym split screenie w Borderlandsach - dobre to, czy raczej kuleje? powiem tak, mi z braciakiem bardzo przyjemnie sie gralo, nie jest jakos rewelacyjny ale trzyma poziom... nie mam zbytnio porownania do innych gier ze splitscreenem, ale tak jak mowilem ze bardzo fajnie sie gra, split napewno bardzo ulatwia sterowanie samochodem (co dla mnie na 1osobe to lekki problem) ogolnie bardzo polecam jesli interesuje Cie ta pozycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 20 Marzec 2010 powiem tak, mi z braciakiem bardzo przyjemnie sie gralo, nie jest jakos rewelacyjny ale trzyma poziom... nie mam zbytnio porownania do innych gier ze splitscreenem, ale tak jak mowilem ze bardzo fajnie sie gra, split napewno bardzo ulatwia sterowanie samochodem (co dla mnie na 1osobe to lekki problem) ogolnie bardzo polecam jesli interesuje Cie ta pozycja Trzyma poziom ?? Moim zdanie Borderlands ma jeden z lepszych trybów split screen... Ja też grałem z braciakiem i czasami kładliśmy się spać o 5 rano... Ta gra wciąga jak odkurzacz... Ale przyznam jeśli ktoś ma słabe nerwy to jest nie fajnie ponieważ po kilkunastu godzinach gry zaczyna być napieta atmosfera między graczami (szczególnie przez itemki) ale tak ogólnie to jest ok ;) Sam gre ogarnąłem z 4 razy i to tylko na split... Jak gram sam to po prostu się nudzę... Jeśli chodzi o grę na 2 pady to daję 10/10 ;) Polecam i pozdrawiam Luki98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oleee 0 Napisano 21 Marzec 2010 Trzyma poziom ?? no moze sie troche nie precyzyjnie wyrazilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labuda 2 Napisano 31 Marzec 2010 a ja dodam ze jeszcze fajnie się gra w gre z pss Pixel junk Eden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Marzec 2010 Multiplayerówki u mnie w domu... Co jakis miesiąc narzeczona(za 3,5 miecha żona) wychodzi do teściów a ja spraszam do siebie ekipę 6 osobową (wiekowo 23-30) i gramy przy różnych % w co się da... ostatnio największym hitem jest britney dance beat na ps2 gra tak homo,dla nastoletnich dziewczynek i w ogóle a wciąga swoją rywalizacją jak cholera(ustawcie hard:))... wszystkie buzzy, dance stage i singstary już nudzą (ile można). przy dance stage za duża zadyszka (już nie te lata:P) natomiast na ps3 w drugim pokoju najczęciej męczony ostatnio jest sf4, motorstorm pr2, wipeout hd/fury, facebreaker, borderlands(rzadko), tekken6, ufc 09, fnr4, oczywiście wiecznie żywe lbp i pare innych:), strzelaniny typu mw2 są dla ekipy nieciekawe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 1 Kwiecień 2010 a jaj mam pytanko bo noszę się z zakupem Buzz'a, ale widzę że są różne tytuły, który polecicie i dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Kwiecień 2010 Buzz tylko ten najnowszy(chodz dość drogi) super gra na jakieś pół roku ekipowego multi... Pózniej zaczyna nudzić. dance stage- super sprawa tylko kondycje musisz mieć:), singstar im gorzej śpiewacie i im więcej wypijecie tym większy fun:D i to by było na tyle z podstawowych multi dla każdego odbiorcy, gramy kumple + ich żony:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 11 Kwiecień 2010 Czy w Uncharted 2 Among Thieves można przejść kampanie w trybie współpracy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonislaw 0 Napisano 11 Kwiecień 2010 NIe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rater 8 Napisano 17 Kwiecień 2010 Szukam gier z PSN, w których jest możliwość grania w dwie osoby na jednej konsoli. Chodzi mi głównie o 2-3 gry, które dają możliwość pogrania z dziewczyną i czasem też z jakimś kumplem. Moją uwagę przykuło Pixeljunk Monsters i Mushroom Wars. Pierwszą z nich da się przejść w trybie co-op, a w drugiej można grać przeciwko sobie, tak? Macie jeszcze jakieś propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adzik 3 Napisano 17 Kwiecień 2010 (edytowane) Szukam gier z PSN, w których jest możliwość grania w dwie osoby na jednej konsoli. Chodzi mi głównie o 2-3 gry, które dają możliwość pogrania z dziewczyną i czasem też z jakimś kumplem. Moją uwagę przykuło Pixeljunk Monsters i Mushroom Wars. Pierwszą z nich da się przejść w trybie co-op, a w drugiej można grać przeciwko sobie, tak? Macie jeszcze jakieś propozycje? Może PixelJunk Shooter ? Tania, co-op, w sam raz na 2-4 wieczory wspólnej zabawy ;P Edytowane 17 Kwiecień 2010 przez Adzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saracen 84 Napisano 20 Kwiecień 2010 http://www.co-optimus.com/system/12/playstation-network.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 30 Kwiecień 2010 Szukam gier z PSN, (...) Macie jeszcze jakieś propozycje? Tak, polecam MAGICORBZ (MagicBall) - Gierka ma tryb Co-op. Gram z żoną i przeszliśmy już całość + 3 DLC ... teraz jest nowy więc mamy znowu zajęcie na wieczór ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DragonriderPL 1 Napisano 6 Maj 2010 gier na co-op na 2 graczy jest dużo a ja szukam takich na 3-4 graczy. Znam takie jak The Club, nowsze GH i RB no i LBP. Macie jakieś jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 8 Maj 2010 co do gier z psn ktos tam pytal polecam 1. peegle oraz dodatek peegle night 2. creed corp - zajebista gra 3. worms - wiadomo 4. age of booty - nie jestem pewien mam to ale nie sprawdzalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McDud 0 Napisano 11 Maj 2010 A z gier na 4 graczy przy podzielonym ekranie jedynymi tytułami są Ghost Recon Advanced Warfighter 2 i Rock Band? Według tej strony, która została podana powyżej tak jest... Chyba że są jeszcze jakieś tytuły, w które może pogrywać 4 kolegów na raz przy jednym telewizorze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maivo90pl 0 Napisano 11 Maj 2010 Moglby ktos polecic jakas gre z split screenem? Bylem zainteresowany GRID'em, f1 championship edition, burnout, ale sie okazalo ze tam nie ma split screena. Najlepiej jakies realistyczne wyscigi lub jakas ciekawa gierka do przechodzenia we 2 (coop) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 12 Maj 2010 ciekawa giera dla co op'a to borderlands :D no i split oczywiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maivo90pl 0 Napisano 12 Maj 2010 ciekawa giera dla co op'a to borderlands :D no i split oczywiscie Ogladalem filmiki na youtube i strasznie dziwna grafika w tej grze, cos mi nie podchodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 12 Maj 2010 Nie dziwna, tylko oryginalna. Grałem w Borderlands jeszcze na XO i naprawdę gierka wciąga. Świetnie się gra na co-op. :) Warto nabyć no i łatwa platynka. ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K 1 Napisano 14 Maj 2010 Nikt chyba nie wspominał o Madagascar Kartz z multi do 4 osób na split screenie. Dzisiaj do mnie dotarło, sterowanie proste jak kij, dla zbieraczy sporo trofeów, cena poniżej 100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 19 Czerwiec 2010 Szukam jakieś ciekawej gry do grania we dwójkę :) z dziewczyną max 30 zł - z PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach