Skillz0r 43 Napisano 20 Czerwiec 2010 (edytowane) Magic Ball (Magicorbz) swietna gra, ubawiłem sie z dziewczyna niesamowicie. I jeszcze satysfakcja jak dziewczyna zdobedzie 100% pucharów. Edytowane 20 Czerwiec 2010 przez Skillz0r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsi13 0 Napisano 26 Czerwiec 2010 Grał ktoś w L.O.T.R conquest na split screen? Jest jakaś frajda z gry? Grałem z kumplem kiedyś w drużyne pierścienia na kompie i było zajebiście, jest jakiekolwiek porównanie?I jeśli ktoś wie to zapytam jak długa kampania jest dla dwóch graczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingkong 0 Napisano 28 Czerwiec 2010 (edytowane) Grałem na początku jest trochę frajdy , potem już nudy . A kampania jest dość krótka, na jeden wieczór . Nie czytałem całego tematu i nie wiem czy ktoś już wspominał o lego batman the videogame ale po przejściu pierwszej planszy mogę polecić z ręką na sercu tryb co-op jest konkretny . Edytowane 1 Lipiec 2010 przez kingkong Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 2 Lipiec 2010 RE5 all tha way! Właśnie przeszedłem z kolegą na splicie, jeśli pominąć denerwujące czarne prostokąty w rogu ekranu które zajmują 1/5 całego ekranu to gra się zajebiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 2 Lipiec 2010 @up potwierdzam gra się zajebiscie własnie przechodzimy z kumplem (chwilowy zastój w chapterze 3-2 :P) obadalismy jeszcze call of duty 5 waw i tez jest niezłe ale re5 dużo lepsze jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8Lampard8 0 Napisano 4 Lipiec 2010 Najlepiej to pograc w jaką pilke jak FIFA albo PES. Mozna tez zagrac w NBA albo w Fight Night Round 3 albo Fight Night Round 4. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Lipiec 2010 Testowałem w weekend LBP na 4 pady. Wrażenia naprawdę trudno opisać - po prostu rewelacja. Kto jeszcze nie grał niech żałuje. Motorstorm Pacific Rift taki sobie chyba lepiej się gra przez neta. W split screenie trudno się skoncentrować na swojej ćwiartce. Mam jeszcze 3 części CoD, ale jeszcze nie grałem na 4. A wy co polecacie na 4 co-op? Może Marvel Ultimate Alliance? Sportowe gry pomijam w pytaniu bo to cytując klasyka "oczywista oczywistość". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 6 Lipiec 2010 Szukam cos z dobrym Multi z naciskiem na "dobry", cos co mnie wciagnie na kilka dobrych wieczorow i bedzie kusilo aby wrocic do niej, Posiadam/Gralem: Battlefield Bad Company 2, COD MW, COD WAW, Uncharted 2, GTA 4, Tekken 5, Mortal Kombat vs DC universe, fifa10. Raczej FPSow nie chce bo mi sie nudza dosc szybko, cos ala RPG by sie przydalo tak aby duzo ludzi gralo i mialo ten klimat :) dziekuje z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 8 Lipiec 2010 Chce sobie kupic mortala universe, pes2009 i dirta 2 i teraz tak mam jednego pada przy ps3 chce dokupić drugi najtańszy za 35zl cos takiego: http://www.allegro.pl/item1129456334_pad_ps3_dual_shock_kabel.html będzie działać we wszystkich tych grac jako ten dodatkowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labuda 2 Napisano 13 Lipiec 2010 Do grona gier na kilka padów dołącza Fat Proncess po aktualizacji z psn (fat roles). Można grać z tego co pamiętam w 4 pady na 1 planszy! Ja gram z dziewczyną w 2 pady i jest niezła rzeźnia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio 0 Napisano 13 Lipiec 2010 w fat princess można grac na splitscrenie?Jesli tak to bomba, raczej sobie kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Propaganja 0 Napisano 15 Lipiec 2010 Chce sobie kupic mortala universe, pes2009 i dirta 2 i teraz tak mam jednego pada przy ps3 chce dokupić drugi najtańszy za 35zl cos takiego: http://www.allegro.p...hock_kabel.html będzie działać we wszystkich tych grac jako ten dodatkowy? /quote] A nie lepiej kupic pada za 200zl i nie miec wgl zadnych problemow w tym bateria bedzie ci gora dzialac 1h albo 2h Chce sobie kupic mortala universe, pes2009 i dirta 2 i teraz tak mam jednego pada przy ps3 chce dokupić drugi najtańszy za 35zl cos takiego: http://www.allegro.p...hock_kabel.html będzie działać we wszystkich tych grac jako ten dodatkowy? A nie lepiej kupic za 200zl?I miec na dluzszy czas niz ten zeby bateria dzialala gora 1h? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Gamer 0 Napisano 20 Lipiec 2010 LittleBigPlanet NBA FiFa Resident Evil 5 Mw:2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 22 Lipiec 2010 ame='Bartek123' date='08 lipiec 2010 - 14:21:22' timestamp='1278595282' post='360122'] Chce sobie kupic mortala universe, pes2009 i dirta 2 i teraz tak mam jednego pada przy ps3 chce dokupić drugi najtańszy za 35zl cos takiego: http://www.allegro.p...hock_kabel.html będzie działać we wszystkich tych grac jako ten dodatkowy? /quote] A nie lepiej kupic pada za 200zl i nie miec wgl zadnych problemow w tym bateria bedzie ci gora dzialac 1h albo 2h A nie lepiej kupic za 200zl?I miec na dluzszy czas niz ten zeby bateria dzialala gora 1h? a może nie kazdego stać na taki wydatek - nie pomyslales o tym? Bo wedlug mnie 35zl a 200zl to jest ogromna roznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 22 Lipiec 2010 Racja, szkoda mi wydać 200zl na drugi pad skoro będzie on bardzo rzadko używany, zreszta on nie jest bezprzewodowy wiec po godzinie sie nie wyczerpie. Jutro jadę go odebrać. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k4cz0r 0 Napisano 25 Lipiec 2010 Proszę was o małą pomoc ;) Szukam jakiejś ciekawej gry na multiplayer [internet, nie split-screeny etc.], gram w Killzone 2, jest fajne tylko brak mi troszke rozbudowania poza grą. Bardziej rozszerzony system rang, jakieś różnice broni niczym w Battlefieldzie. Druga ważna sprawa - do 50-60 zł. Myślę głównie o MAG lub BF: Bad Company, mam BC2 na kompie i póki nie miałem PS3 to była jedyna gra w którą grałem. Nie wiem jak z BC jest i jak na konsoli. Co do MAG, różne opinie słyszę ale podoba mi się właśnie ten cholernie rozbudowany system postaci. Może coś innego polecicie ? Cena dotyczy oczywiście używek z Allegro....za 50 zł ciężko dostać nową grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhundaTxT 0 Napisano 27 Lipiec 2010 Jak juz ktos napisal, Resistance 1 to dopiero fajna sprawa :D Pamietam gdy w pewną zime chyba 2 lata temu bodajze, gdy zamiast smiegu padal deszcz, w ferie zarywalismy cale nocki z kumplem :) . Przeszliśmy całego ;) Jedna z moich najmilej wspominanych przygód z PS3, polecam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k4cz0r 0 Napisano 28 Lipiec 2010 Zagrałem w demko tego Resistance 1 i jakoś kompletnie mi się nie spodobało. Wcześniej ściągnąłem np. Uncharted 2, Killzone 2 czy BF: Bad Company i dużo bardziej mi się spodobały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arabian 0 Napisano 31 Lipiec 2010 szukam gry tpp z mozliwscia gry multiplayer (spiltscreen), dodatkowym atutem bylo by mozliwosc gry w modzie deathmatch itp, co mozecie polecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 3 Sierpień 2010 u2 ?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 10 Sierpień 2010 według mnie to najlepsze są: littlebigplanet, resident evil 5, army of two, aot the 40th day Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 13 Sierpień 2010 do 50-60 zł. Proponuję Call of Duty 4. Rangi może nie są jakoś strasznie rozbudowane, za to gra rewelacyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 17 Sierpień 2010 PS3Site RankeR: Gry z najlepszym trybem kooperacji http://www.ps3site.pl/ps3site-ranker-gry-z-najlepszym-trybem-kooperacji/51066/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GonPL 0 Napisano 24 Sierpień 2010 W jakie samochodówki można sobie pograć na 2 pady ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Sierpień 2010 Gran Turismo 5 Prologue Motorstorm Pacific Rift Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach