pablos_83 4001 Napisano 12 Listopad 2010 Polecam gorąco link do stronki, która odpowie na większość Waszych pytań dotyczących Co-Op. http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobragra 0 Napisano 13 Listopad 2010 witam,mam pytanie czy można na ps3 grac w fife 11 na 2 różnych padach nie ds3 w trybie nie gra w sieci?muszą być 2 ds3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 13 Listopad 2010 Nie muszą, może być jeden ds3, a drugi np. logitecha, aczkolwiek Sony wpuściło ostatniego update i dużo zamiennych kontrolerów może nie działać poprawnie lub wcale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 18 Listopad 2010 Polecam gorąco link do stronki, która odpowie na większość Waszych pytań dotyczących Co-Op. http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html Witam Zgodnie z ta strona w CoD:MW2 i CoD:BO można grać na split screenie w coopa. To prawda? Tzn całąkampanie można przejśc we dwójkę czy są jakieś specjalne mapy przygotowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 20 Listopad 2010 Na 2 pady można śmigać również w Shrek After Forever. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekstoch 0 Napisano 24 Listopad 2010 Polecacie jakąś strzelanke tanią (do 150) z multiplayrem bo dostane drugiego ps3 i chce kupić z bratem taką sama gre żeby grać w multiplayer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Listopad 2010 Modern Warfare 2 ma bardzo ciekawy tryb Co-op na 2 osoby zarówno na jednym ekranie jak i przez neta. W połączeniu z Headsetem jest świetna zabawa. cena nowej ok. 125 zł Uncharted 2. Ma parę trybów w co-op online na 2 lub 3 osoby Cena nowej ok 80 zł To najbardziej cenione i popularne gry, oczywiście jest wiele niszowych, ale czy się będą podobać zależy od osobistych preferencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekstoch 0 Napisano 24 Listopad 2010 Myślałem o grach Oparation Flashpoint 2 dragon rising cena na allegro 37 zł i Red Dead Redemption Undead nightmare 100 zł. Oparation Flashpoint 2 Dragon Rising fajne jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) Z tego, co słyszałem, w Call of Duty: Black Ops jest opcja gry we dwójkę w mutliplayerze (podzielony ekran, a jednocześnie gra z innymi przez neta). Nie jestem tego pewien, ale tak mi kolega mówił. Edytowane 8 Grudzień 2010 przez kuba105000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 9 Grudzień 2010 Jakieś nowości na 2 pady sie zapowiadają w ogóle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Grudzień 2010 killzone 3 bedzie dawal mozliwosc zagrania w 2 osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 11 Grudzień 2010 po.ecam Dead Nation - zarowno 2 pady jak i online co op, nie przepadam za zombiakami, ale czysta rozwalka w tej grze mnie urzekla. Poza tym ranking ogolnoswiatowy - ktore panstwo ile zombie zabilo - jestesmy niezli:) do tego lbp prehistoric move - dziala samodzielnie, obsluguje move. Obydwie gry z PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 23 Grudzień 2010 Gran Turismo 5 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgwiazda88 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Jestem tu świeży ale mam pytanie do bardziej zaawansowanych niż ja. Dokładniej to nie chodzi mi o sportowe gry takie jak fifa czy nhl tylko o raczej takie przygodowe strzelane i nie takie jak CoD black ops czy jakoś tak gdzie owszem da się pograć w dwie osoby ale tylko w zombie albo w 4 2vs2. Podsumowując interesuje mnie gra dla 2 max 4 graczy najlepiej strzelanka (lub jakaś inna przygodowa w stylu lego ) koniecznie z trybem kampanii bo raczej nie kariery (misjami zadaniami itp), a i proszę nie wymieniać gier takich jak wojownicze żółwie ninja bo tam się chodzi prawie jak w 2d, (na pegazusie miałem podobne gierki). Proszę o opinie osoby posiadające konkret gierki przetestowane zarówno w singlu jak i w dzielonym ekranie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Grudzień 2010 Resident Evil 5 Borderlands Marvel Ultimate Uliance 1 i 2 COD Modern Warfare 2- tryb spec ops Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgwiazda88 0 Napisano 27 Grudzień 2010 A pro po tej gry COD Modern Warfare 2- tryb spec ops to ile jest tych misji czy wyzwań dla dwóch graczy przy jednej konsoli idzie się przy tym nie nudzić i pograć dłuższy czas, bo jak zobaczyłem filmiki na YT to ta gierka jest fajna i Resident Evil 5 ma niegłupią grafikę Jakby ktoś miał jeszcze jakieś gry tego typu jak wyżej napisałem to proszę o dopisanie, albo doradzenie choć wiem że różne opinie i gusty są to lepiej starych wygów się nieraz posłuchać i pocieszyć ciekawą grą dłuższy czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Grudzień 2010 Przy trybie Spec-ops nie da się nudzić. Wszystkich misji jest 23, a przejście wszystkich na najwyższym poziomie stanowi nie lada wyzwanie. Zdecydowanie najlepszy co-op, jeżeli chodzi o realistyczne FPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koniu099 0 Napisano 28 Grudzień 2010 spróbuj Two Worlds II :) ale tam o ile sie nie myle mozesz z sasiadem grac "kampanie" jezeli ma druga konsole :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgwiazda88 0 Napisano 28 Grudzień 2010 spróbuj Two Worlds II :) ale tam o ile sie nie myle mozesz z sasiadem grac "kampanie" jezeli ma druga konsole :) druga konsola to nie problem ale trzeba mieć w ten sposób 2 gry a mi chodzi o to jak powyżej napisałem żeby na jednym sprzęcie dało się grać coop w kampanie w cod black ops tłukliśmy z bratem zombie pół nocy i w kółko powtarzaliśmy że w końcu ich pojedziemy potem się okazało że to niewykonalne, ale i to się w końcu znudzi więc chciałem coś takiego tylko żeby grać kampanie wtedy rozrywka z gry znacznie się powiela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 28 Grudzień 2010 no to borderlands, resident evil ... resistance 2 .... army of two z shooterów .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 31 Grudzień 2010 Świetnie też gra się w Lost Planet 2 na co-op. Jest naprawdę kupa dającej satysfakcję sieki na alienach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgwiazda88 0 Napisano 31 Grudzień 2010 Nie no nie ma czegoś takiego jak cod lub medal of honor żeby dało się calutką kampanie zrobić na dwie osoby z jednej konsoli. Tytuły które wszyscy podali owszem mają coop z kampaniami ale po obejrzeniu filmików na youtube jakoś tracą a wartości. jedynie ten tytuł do mnie przemawia ,,army of two,, ma ktoś te grę i grał na dwie osoby, warto kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 31 Grudzień 2010 Nie no nie ma czegoś takiego jak cod lub medal of honor żeby dało się calutką kampanie zrobić na dwie osoby z jednej konsoli. Tytuły które wszyscy podali owszem mają coop z kampaniami ale po obejrzeniu filmików na youtube jakoś tracą a wartości. jedynie ten tytuł do mnie przemawia ,,army of two,, ma ktoś te grę i grał na dwie osoby, warto kupić? Army of two to tylko i wyłącznie na 2 osoby, bo podobno granie solo traci "smaczek" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 31 Grudzień 2010 army of two faktycznie jest fajne na 2 graczy ale jak kupować to drugie czyli Army of Two 40th day... poprawili podobno sporo względem jedynki (nie grałem w jedynke, ale gdzieś czytałem i dlatego kupiłem od razu AOT 40th day) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kore 22 Napisano 4 Styczeń 2011 Army of two to tylko i wyłącznie na 2 osoby, bo podobno granie solo traci "smaczek" Nawet nie podobno, a na pewno ;) choc samemu od biedy tez daje rade.. Gra generalnie choc krotka, jest moim skromnym zdaniem rewelacyjna na granie z kumplem przy piwku ;) Przeszlismy to wlasnie z kolega w 3-4 wieczory i szybko sprzedalem, sle teraz tego zaluje.. naprawde dobra, do wielokrotnego uzytku na mini-posiadowkach kumplowskich ;) mam zamiar ja zreszta odkupic gdy jeszcze troche potanieje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach