Skocz do zawartości
Ryudo

Gry Wykorzystujace 2 Pady/ Multiplayer/co-op

Rekomendowane odpowiedzi

da sie grać w killzone 2 na split screen? Albo tryb kampanii przez neta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da sie grać w killzone 2 na split screen? Albo tryb kampanii przez neta?

Nie da się niestety! Za to w nadchodzącej trójce będzie można :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy w army of two 40th day da sie grać przez neta kooperacje i odblokowywać trofea takie jak przejście gry na najwyższym poziomie trudności czy zabicie 6,666 osób

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam jakiejś gry na 2 pady (split-screen) z trybem co-op. Póki co wybrałem sobie takie gry :

Resistance 1 lub 2

Kane Lynch 2

Little Big Blanet

resident evil 5

Army of Two

Army of Two: The 40th Day

Borderlands

Lost Planet 2

Chciałbym kupić dwie, także będę wdzięczny za podanie swoich typów ;)

Z góry dzięki za pomoc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam cos do multi -support dla headseta. Nie chce FPSOW cos najlepiej z RPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minelo juz mnostwo czasu od premiery a gra niezmiennie cieszy na split screenie. Mowa oczywiscie o Pacific Rift. Zawsze gram z bratem i kumplem oraz... parapetem ( pełnym browarow,zeby nie braklo) karteczka,tabelka,do 10 zwyciestw no i rzucamy kostka kto zaczyna. Emocje niesamowite,dla nas na razie najlepsza gra na kilka osob siedzacych na 1 kanapie:smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Poszukuję gry co-op żebym mógł pograć z dziewczyną.

Generalnie lubi jak się coś zbiera. Mamy Lego batman, star wars i indiane i wszystko przeszliśmy.

LBP też mam ale jakoś jej nie przypadło do gustu. Są jakieś inne tytuły podobne do Lego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Poszukuję gry co-op żebym mógł pograć z dziewczyną.

Generalnie lubi jak się coś zbiera. Mamy Lego batman, star wars i indiane i wszystko przeszliśmy.

LBP też mam ale jakoś jej nie przypadło do gustu. Są jakieś inne tytuły podobne do Lego?

lego harry potter i lego indiana 2 :turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lego harry potter i lego indiana 2 :turned:

heh... spodziewałem się troche innej odpowiedzi... ;)

Indiana 2 mniej się nam podoba a HP nie kupię bo dopiero wyszło i drogie jest jeszcze a przecież zaraz gt5 :D

Naprawdę nie ma żadnych innych gier tego typu? Same Lego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Resident Evil 5 jest bardzo fajny na 2, duzo w nim emocji na pewno bedzie, tylko czy wam sie spodoba to juz nie mnie oceniac, sciagnij sobie demo z PSS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Resident Evil 5 jest bardzo fajny na 2, duzo w nim emocji na pewno bedzie, tylko czy wam sie spodoba to juz nie mnie oceniac, sciagnij sobie demo z PSS.

powiem Ci że mało dziewczyn gra w Resident Evil

z dziewczyną to ja w Fife 10 gram xD

też się na początku zdziwiłem jak weszła do pokoju i usłyszałem " hyyyy masz fife!! na co czekasz włączaj i gramy"

a ja zonk :blink:

Ch3rrY ps: u mnie to samo z littlebigplanet

twierdzi że to dla dzieci i się ze mnie nabija

Edytowane przez erwines

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero zaczynam granie na Ps3 i interesują mnie gierki do multiplayera...tak żeby było jeszcze coś sporo do pogrania po skończeniu singla...

Małe rozeznanie już zrobiłem i zapisałem sobie oto takie warte zakupu:

- Assassin Creed II

- Battlefield BC2

- Call of Duty MW2

- FIFA 11

- God of War III

- Killzone 2

- MAG

- Little Big Planet

- Red Dead Redemption

- Uncharted 2

Może ktoś jeszcze może polecić coś fajnego,coś podobnego do tych powyżej?yes.gif

Dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero zaczynam granie na Ps3 i interesują mnie gierki do multiplayera...tak żeby było jeszcze coś sporo do pogrania po skończeniu singla...

Małe rozeznanie już zrobiłem i zapisałem sobie oto takie warte zakupu:

- Assassin Creed II

- Battlefield BC2

- Call of Duty MW2

- FIFA 11

- God of War III

- Killzone 2

- MAG

- Little Big Planet

- Red Dead Redemption

- Uncharted 2

Może ktoś jeszcze może polecić coś fajnego,coś podobnego do tych powyżej?yes.gif

Dzieki za pomoc.

To chyba temat dotyczacy gier na dwa pady a nie gier, które można polecic na początek, no ale skoro już napisałeś to grzechem byłoby nie pomóc w potrzebie :) Assassin's Creed II oraz God of War III nie mają multiplayera (dopiero AC: Brotherhood bedzie mial) a ja polecam Ci jeszcze niedoceniana przez wielu gre - The Saboteur - mimo paru niedociagniec strasznie podoba mi sie klimat i niesamowicie mnie wciagnela a otwarty swiat sprawia ze nie bedziesz sie nudzil pomidzy misjami a duzo przedmiotow do zbierania z pewnoscia umili Ci zabawe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba temat dotyczacy gier na dwa pady a nie gier, które można polecic na początek, no ale skoro już napisałeś to grzechem byłoby nie pomóc w potrzebie :) Assassin's Creed II oraz God of War III nie mają multiplayera (dopiero AC: Brotherhood bedzie mial) a ja polecam Ci jeszcze niedoceniana przez wielu gre - The Saboteur - mimo paru niedociagniec strasznie podoba mi sie klimat i niesamowicie mnie wciagnela a otwarty swiat sprawia ze nie bedziesz sie nudzil pomidzy misjami a duzo przedmiotow do zbierania z pewnoscia umili Ci zabawe :)

To mają być gry koniecznie z multiplayerem a że nie mam innych to też będą na początek smile.gif...dzięki za info że Assassin's Creed II oraz God of War III nie mają multiplayera (cos nie doczytałem) i dzieki za propozycje The Saboteur thumbsup.gif

Edytowane przez astalavista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 2 pady polecam Lara Croft and the Guardian of Light.

Naprawdę, kto nie zagra będzie miał czego żałować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze takie pytanko...

kupując używane gry do multiplayera w sieci muszę zwracać na coś uwagę?..chodzi mi o to ze jeśli ktoś już wcześniej grał w sieci na tym 'egzemplarzu" to ja sobie już nie pogram lub będę miał jakieś ograniczenia?..słyszałem o jakiś VIP codachrolleyes.gif

Dzięki za oświecenie mniethumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze takie pytanko...

kupując używane gry do multiplayera w sieci muszę zwracać na coś uwagę?..chodzi mi o to ze jeśli ktoś już wcześniej grał w sieci na tym 'egzemplarzu" to ja sobie już nie pogram lub będę miał jakieś ograniczenia?..słyszałem o jakiś VIP codachrolleyes.gif

Dzięki za oświecenie mniethumbsup.gif

Pewnie masz na myśli Bad Company 2. Po prostu jak posiada VIP code możesz pobrać dodatkową zawartość. Jeśli ktoś kupi grę zużyje kod i odsprzeda to kod już u ciebie nie zadziała i te dodatki będziesz musiał sam kupować

Inny przykład Dragon Age. Gdzie w nówce są kody na zbroję oraz nowego członka drużyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nowej fifie jest tez tak ze trzeba wpisac jednorazowy kod aby "aktywowac" konsole do mozliwosci grania online. Jak kupisz uzywke to mozesz taki kod dokupic u EA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiatm

Mam pytania dotyczące gier w które mogą grać dwie osoby na raz na jednej konsoli

1. czy w resistance 2 da się grać w opisany wyżej sposób?

2.Jakie są gry w które można tak grać i są podobne klimatem do resistance 2?

3Jakie są najlepsze gry do takiego grania(tytuły)?

4. Czy jest jakaś nazwa "fachowa" takiego grania ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jestem tu nowy mam pytanie

Jaka waszym zdaniem jest najlepsza strzelanka na 2 graczy ? mam medala ale jak wiadomo nie da sie zagrać we 2 .Choć w starszych wersjach była taka opcja 

Pozdrawiam i czekam na odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Untold Legends: Dark Kingdom jest coop offline ? Bo chciałbym z Bratem na 1 konsoli pograć :)

tak (dla 2 na bank, a nie jestem pewien czy przypadkiem we 3 można w to grać), gra się całkiem fajnie, ale w co-opie polecam od razu grać na trudniejszym poziomie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialna gra na 4 graczy równocześnie to: ModNation™ Racers

Ubaw jest wielki, a im więcej alko tym jest śmieszniej.

Jak dotąd nie spotkałem się z kimkolwiek komu by się nie podobało - tym bardziej że można sobie ściągnąć dowolną , wymyślona postać z bajki lub filmu (szczególnie dziewczyny wybierają sobie jakieś Czarodziejki z księżyca i wsadzają je w różowe autka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi